nlc.hu
Trend

Várkonyi Andrea ruhája

Lélegzetelállító ruhában gyűjtött adományt Várkonyi Andrea

Egy igazán különleges ruhában vezette a TV2 szombat esti adománygyűjtő műsorát Várkonyi Andrea.

Különleges szabású kék estélyi ruhában lépett a kamerák elé Várkonyi Andrea, aki a TV2 Neked Énekelek című adománygyűjtő műsorát vezette Stohl András társaságában. Andi ruháját Merő Péter tervezte, aki a műsorvezető esküvői ruháját is megálmodta, amikor a tévés hozzáment Mészáros Lőrinchez.

A Neked Énekelek idei adásában több mint 70 millió forintot gyűjtöttek össze. A kezdeményezés 2020-ban indult és idén, 2022-ben az orosz-ukrán háború elől menekülőknek gyűjt adományokat. A gálán a két műsorvezető mellett feltűnt Tilla és Ördög Nóra is, felléptek továbbá az Exatlon sztárjai, Pap Dorci és Esztergályos Patrik is.

Ebben a kék ruhában vezette a Neked Énekelek című műsort (Fotó: Várkonyi Andrea FB)

Ebben a kék ruhában vezette a Neked Énekelek című műsort (Fotó: Várkonyi Andrea FB)

Az est folyamán olyan népszerű zenészek adták elő dalaikat, mint Bereczki Zoltán, Charlie, Dallos Bogi, Keresztes Ildikó, Majka és Curtis, Oláh Ibolya, Pápai Joci, Tóth Gabi, Szikora Róbert és Wolf Kati. A műsorban Király Linda és Király Viktor, valamint a Vastag fivérek, Csaba és Tamás is felléptek. Kökény Attilát Rakonczai Viktor kísérte, Törőcsik Franciska pedig Ember Márkkal duettezett.

A 2022-es Neked énekelek egy megható közös produkcióval zárult : Az ének iskolájából megismert ungvári énekesnő, Sztojka Vanesszát a kárpátaljai gyerekkórus kísért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top