Rengeteg tervvel tekint a jövőbe a Next Top Model Hungary második helyezettje – elárulta, hogyan élte meg, hogy nem ő nyerte a versenyt

F. B. | 2024. Június 03.
A TV2 nagy sikerű műsorának második helyezettje elárulta, hogy milyen érzések és tervek kavarognak benne a verseny befejeztével.

Rengeteg tervet dédelget a műsor után a Next Top Model Hungary második helyezettje, Czibolya Niki. Így hát nincs miért búslakodnia a szépségnek, aki mint mondta, rengeteget tanult magáról és a szakmáról is a műsor ideje alatt. 

Fotó: Instagram

„Amiért jelentkeztem, azt megtanultam és megtapasztaltam. Úgy érzem, nagyon sokat fejlődtem, és büszke vagyok magamra, hogy idáig eljutottam” – árulta el, majd így folytatta:

„Nem mondom, hogy egy kicsi csalódottság nem volt bennem, de így is boldog voltam, hogy végigcsináltam. Minden ott töltött perc hatalmas élmény volt számomra. Néhány lány azt mondta, őket megtörte a verseny, engem viszont egyáltalán nem. Szeretek kilépni a komfortzónámból, imádom a kihívásokat. Itt átléptem a határaimat, ami által rengeteget fejlődtem.”

Megtanultam magamról, hogyan mondjam ki a véleményemet, ami eddig nekem – sajnos – nem ment. Mindig túlzottan visszafogtam magam, de rájöttem, hogy nyugodtan hangoztathatom, amit gondolok. Talán a végére kicsit elfáradtam, jól esett volna a párom tanácsa, vagy hogy beszélhessek vele és halljam a hangját, illetve hiányoztak a szeretteim, amit már egyre nehezebben viseltem

– vallotta be őszintén.

Nikiről tudni kell, hogy nem zöldfülűként vágott bele a modellkedésbe, a pandémia előtt ugyanis már belekóstolhatott a szakmába. A koronavírus betörésével azonban a családi vállalkozásban kezdett el dolgozni. 

„Megszereztem az aranykalászos gazda képesítést, fodrásznak tanultam, de rájöttem, az nem az én területem. Szeretek sminkelni, hajat készíteni, de ebben a szakmában nem tudom magam elképzelni. Ezen idő alatt is volt néhány felkérésem, például a Miss Balaton gálán modellként léptem színpadra. A Covid idején ismertem meg a páromat, történtek jó dolgok is. Miután már Kínában ‘megnyíltak a kapuk’, ott is volt munkám, nagyon kalandos időszak volt. Szép lassan minden visszaállt, és ahogy sorban érkeztek a felkérések, jelként fogtam föl, hogy jelentkeznem kell a Next Top Model Hungarybe” – fejtette ki gondolatait  Ripostnak.

„Szeretném a családi vállalkozást tovább vinni, mellette természetesen a modellkedés is nagyon fontos maradt számomra. Sándorfalván van egy csemegeboltunk és egy farmunk, ahol vendéglátással foglalkozunk. Cégünk helyi alapanyagokból prémium termékek előállításával és értékesítésével foglalkozik, én nagyrészt az adminisztrációs és marketinges feladatokat látom el. Piknikeket, rendezvényeket tartunk, természetesen ezekbe is besegítek. Ebbe születtem bele, mindig közel állt hozzám ez a világ, ha ott vagyok, én is gondozom az állatokat, bármit megcsinálok”  – tette hozzá.

Exit mobile version