nlc.hu
Sztárok
Megvannak a Next Top Model Hungary döntősei, négyük közül kerül ki a győztes

Megvannak a Next Top Model Hungary döntősei, négyük közül kerül ki a győztes

Ketten búcsúztak a versenytől.

A Next Top Model Hungary legutóbbi adásában egy különleges catwalk, három – hatalmas téttel járó – casting és egy izgalmas, félmeztelen modell fiúkkal közös fotózás várt a még versenyben lévő 6 lányra Nánási Pál stúdiójában, ahol a közös képek elkészítését a tehetségkutató zsűritagja, Merő Péter divattervező is szemmel tartotta.

Mindezek alapján az ítészek úgy döntöttek, hogy a 34 éves Papp Gabinak és a 20 éves Jávori Lilinek kell távozni a modellkereső versenyből. Mindketten a könnyeikkel küszködve búcsúztak.

Valahol számítottam a kiesésre, mert azt éreztem, bár a feladatot teljesítettem, önmagamat adtam a képen, de már ezt az arcomat látták. Sajnos ez most nem úgy sikerült, ahogy terveztem, de büszke vagyok magamra, mert nagyon sok feladatot teljesítettem a félelmeim ellenére. Úgyhogy örülök neki nagyon, mert rengeteget adott ez a verseny” – vallotta be Gabi, akinek a kiesését a zsűri azzal indokolta, hogy egy modellnek változatosnak, ezer arcúnak kell mutatnia magát.

Jávori Lilinek pedig a zsűri szerint azért kell távoznia, mert nem tudták kategóriába tenni a sportos testalkata miatt. “Nem tudok szomorkodni. Imádtam minden percét. Minek szomorkodjak? Idáig eljutni azért ez dicsőség. Úgyhogy rettentő büszke vagyok magamra” – mondta a kamerák előtt a fiatal táncos.

Kiesésükkel kialakult a Next Top Model Hungary döntős mezőnye: a 26 éves Mészáros Lili, a 30 éves Vidéki Vivien, a 29 éves Czibolya Nikolett és a 22 éves Kouyaté Hawa Krisztina jutott a Top4-be.

Vidéki Vivien - Fotó: Sajtószoba

Vidéki Vivien – Fotó: Sajtószoba

 

Mészáros Lili - Fotó: Sajtószoba

Mészáros Lili – Fotó: Sajtószoba

 

Kouyaté Hawa Krisztina - Fotó: Sajtószoba

Kouyaté Hawa Krisztina – Fotó: Sajtószoba

 

Czibolya Nikolett - Fotó: Sajtószoba

Czibolya Nikolett – Fotó: Sajtószoba

Közülük kerül ki a modellkereső verseny győztese, akire a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top