Jakupcsek Gabriella szerint megváltozott a párkapcsolatok dinamikája: „Rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők”

F. B. | 2024. Június 04.
A műsorvezetőnő őszintén vallott arról, hogy milyen a házassága férjével, illetve milyennek gondolja a mai párkapcsolatok alakulását.

Jakupcsek Gabriella őszintén kifejtette véleményét a női-férfi viszonyokról új könyve, a Csakazértis szerelem kapcsán. Az általános megfigyelései mellett megosztotta például azt is, hogy milyen a viszonya férjével, Kliegl Ádámmal, akivel már 24 éve házasok

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Rozmanitz Gábor)

„Most hazudhatnék, de egy domináns nő mellett ez nem valósul meg. Tudok törékeny virágszál lenni, és szeretek is néha az lenni, olyankor mindig lehülyéznek a barátaim, hogy ezt most miért csinálom. Mondom, azért, mert most végre elengedhetem magam, de nem hiszik el, pedig én szeretem néha. Ha például elutazom egy baráti társasággal, én még azt se nézem meg, hogy melyik országba megyünk, nem vagyok irányításmániás. Én ilyenkor alkalmazkodó vagyok.”

A műsorvezető azt is kiemelte, hogy szerinte ma már megváltozott a párkapcsolatok dinamikája.

Látom a baráti körömben a fiúknál, meg a saját fiaimnál, hogy rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők. Ezt ki kell mondanom. Tehát az a nő, aki farkat növeszt magának, rossz úton jár. És minden lehetséges segítséget megkap a társadalomtól, hogy ezt megtegye, ha akarja. A Tinderen a második kérdés, hogy holnap akarsz-e gyereket, de az első, hogy átjössz-e. Erről nekünk kell elbeszélgetnünk a lányainkkal!

Via

Exit mobile version