nlc.hu
Sztárok
Jakupcsek Gabrielláék hosszú házasságának titka

Jakupcsek Gabriella már 31 éve együtt van a párjával, elárulta a hosszú kapcsolatuk titkát

Kiderült, mitől működik a házasságuk.

Férjével, Kliegl Ádámmal idén ünneplik a 25. házassági évfordulójukat, de már 31 éve, hogy együtt vannak. Jakupcsek Gabriella nem tagadja, néha ő maga is rácsodálkozik, hogyan sikerült idáig eljutniuk, hogyan tartott ki a kapcsolatuk – amiben, nem kérdés, voltak hullámvölgyek.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella szerint kellenek a közös élmények egy házaspár számára – Fotó: Sajtószoba

Mint azt a BEST magazinnak mesélte, ennyi házasságban eltöltött év után is vágyik a boldogságra, keresi, kutatja a hétköznapjaikban. Neki és a férjének is tenniük kell érte, ami ugyan gyakran melós, de megéri. Ha van titka a házasságuknak, szerinte az az, hogy engedik a másiknak, hogy megvalósítsa saját magát. Emellett pedig a humor. „Ennyi évet csakis humorral lehet kibírni. Lehet, a mi kapcsolatunk egyik alapja, hogy keveset vagyunk együtt. Ez mindig is így volt. Rengeteget dolgozom, folyton úton vagyok, mindig van egy újabb cél előttem, de ezt Ádám tudja, hisz ismer. És ez fordítva is igaz. De ez csak úgy működik, hogy mindeközben egymás legfőbb szövetségesei vagyunk” – árulta el Jakupcsek Gabriella.

A 31 év alatt megszokta már, hogy száguldozom. (…) De olykor azért én is megállok. Kellenek a közös élmények. És élményszerzésekben jók is vagyunk. Legyen az egy családi kiruccanás, egy ebéd a barátainkkal vagy egy hosszabb közös utazás” – magyarázza a 61 éves író, műsorvezető, aki egyfajta missziójának tekinti, hogy bebizonyítsa, 40 felett is van élet egy nő számára.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top