Meghalt az internet kedvenc cicája

nlc | 2024. Június 05.
Cala jellegzetes nyávogása köré a The Kiffness írt TikTok-slágert. Mindenki azt hitte, egy kiscicáról van szó.

Elhunyt Cala, az internet kedvenc cicája. Ezt nem csak úgy írjuk, bár valószínűleg ha csak úgy írnánk, sem tiltakoznának sokan: több tízezren dolgozták fel vagy osztották meg a nyávogásáról készült Reels-videót Instagramon idén februárban. A videó, amelyen Cala tényleg olyan, mintha emberi hangon próbálna megszólalni, eljutott a The Kiffness nevű zenészhez, aki TikTokon csinált sikeres karriert abból, hogy állathangok köré szerez, énekel és játszik fülbemászó slágereket. (Róla bővebben itt olvashatsz.) Így született meg az I Go Meow című dal, amellyel végképp Cala lett az internet kedvence: Instagram-oldalán több mint félmillió követője lett.

Cala, mint kiderült, idős volt. Ez még gazdáját, Elizabethet is meglepte: mint írta, azt hitte, egy fiatal cicát fogad örökbe, de most tavasszal, amikor Cala beteg lett, elvitte az állatorvoshoz, ahol kiderült, hogy sokkal idősebb, mint gondolták: 12 éves. A betegsége visszafordíthatatlannak bizonyult, végül május végén, gazdája karjaiban halt meg a cica.

Forrás: Instagram/Cala and Elizabeth

A szomorú hírt megosztotta The Kiffness is egy a helyzethez illő videóval:

@thekiffness

A bright light has gone out, but Cala’s sweet little voice will go meow for eternity! 🌟😿 @Cala & Elizabeth (2012 – 2024)

♬ I Go Meow – The Kiffness

Exit mobile version