Sztárok

Jól tippeltetek! Ezt tetováltatta magára Vajna Tímea – fotó

Néhány nappal ezelőtt a tetoválószalonból tett közzé egy fotót Vajna Tímea. Mivel akkor még nem árulta el, mit varratott magára, így veletek szavaztattuk meg, hogy vajon férje neve, a házasságkötésük dátuma, egy trendi szívecske, vagy épp cicamániájából adódóan valami cicás dolog mellett tette-e le voksát. Jelentjük, jól tippeltetek!

Szoros volt a verseny Andy Vajna neve és a trendi szívecske között, végül mégis többen gondoltátok úgy, hogy Vajna Timi cicáival kapcsolatos dolgot fog felvarratni a csuklójára.

Jól tippeltetek! Ezt tetováltatta magára Vajna Tímea - fotó

Jól éreztétek, a Miss Universe Hungary főszervezője, aki idén világsztárokat hoz Magyarországra, ugyanis egy cicát tetováltatott magára. Bár Timi korábban úgy nyilatkozott a Nők Lapja Cafénak, hogy az elkészült tetkó férjét is jelképezi számára, aki követi a fiatal feleség Instagram-oldalát, az tudja, hogy nagy állatbarátként Rocky kutyája mellett, két gyönyörű macskája, Chanel és Szimba is nagyon fontos helyet foglalnak el Timi  életében.

Szimba és Chanel Timi új tetoválásával
Szimba és Chanel Timi új tetoválásával
 
Nemcsak tetováltatott, jótékonykodott is Vajna Tímea. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top