Ezért kötöttek bele Gáspár Evelin bikinis fotójába

CS.Á. | 2024. Június 08.
Egymásnak feszültek Gáspár Evelin bikinis fényképe alatt a kritikusok és a természetesség rajongói.

Gáspár Evelin az évek során 40 kilót fogyott, nem csoda, hogy büszke az alakjára, és szívesen meg is mutatja azt szűk vagy éppen kivágott ruhákban, esetleg olyankor, amikor kulisszatitokba avatja be rajongóit, és testkezeléséről tesz közzé videót.

Most családjával nyaral, ahol fürdőruhában készített néhány fényképet magáról, ezt látva pedig persze jó néhányan dicsérő véleményüket osztották meg vele Instagramon. A legnagyobb elismerés pedig nem pusztán az üres vagy sokaknál megszokott bókok sora volt, hanem többen is szóvá tették, az tetszik számukra leginkább, hogy sok más celebbel ellentétben Evelin megmaradt a természetességnél, nem végeztetett magán plasztikai műtéteket, sőt még a fotók egyikén látszódó szépséghibáját is vállalja.

„Végre valaki aki természetes! Legszebb vagy!” – írta az egyik hozzászóló. Néhányan jelezték, hogy a lány combja szerintük nem eléggé tökéletes, de többen voltak, akik védelmére keltek és nem tűrték a hasonló kritikákat. „Igazi és valódi vagy, mert nem retusáltad ki a lábaid !!!!” – osztotta meg véleményét egy támogató a több közül. 

Exit mobile version