nlc.hu
Egészség

Gáspár Evelin nevével megint visszaéltek

Gáspár Evelin kiborult: „Akár meg is ölhetnek valakit a nevemben és ez szörnyű és elfogadhatatlan”

Evelin akaratlanul is hibásnak érzi magát, amikor valaki bedől a kamuhirdetéseknek.

Gáspár Evelin kamerák össztüzében nőtt fel, amikor az egész ország követhette a Gáspár család mindennapjait a Győzike Show-ban. Evelinnek azóta sikerült kitörnie szülei árnyékából, egyedül építi karrierjét, pár éve pedig elhatározta, örökre a múltba temeti gömbölyded formáját és életmódváltásba kezdett. 

Gáspár Evelin

Fotó: Instagram

Evelin kemény munkájának meg lett a gyümölcse, ezért érhető módon sokszor büszkélkedik külsejével a közösségi oldalakon, és abból sem csinált titkot sosem, mindezt hogyan sikerült elérnie. Mégis nem először kell megküzdenie azzal, hogy csaló fogyókúrás cégek az ő nevével akarják eladni a termékeiket. A lány most a Borsnak fakadt ki az újabb kamuhirdetés miatt. 

Nem először történik ez meg velem és tartok tőle, hogy nem is utoljára. Próbálok tenni ezek ellen az oldalak ellen, de a rendőrség tűt keres a szénakazalban, hiszen ezek az oldalak lenyomozhatatlanok. Ugrálnak különböző szerverbankok között és iszonyú nehéz megtalálni a felelősöket – kezdte a lapnak Evelin, majd a Ripostnak bővebben is folytatta. – Tizenöt éves kőkemény munka áll amögött, ahogy most kinézek. Ezt a munkát teszik tönkre az ilyen hirdetések és ebből már nagyon elegem van! Rendszeresen és nagyon keményen edzek, személyi edző segítségével. Közben egy bőrfeszesítő kezelésre is járok, hiszen a fogyás után erre is szükség van. Életem egyik legnagyobb és leghosszabb harcát vívom és ehhez nem használok semmiféle csodaszert. Ráadásul akaratlanul is felelősnek érzem magam az ilyen, nevemmel reklámozott kamuszerek miatt. Csak a bűnözők és a Jóisten tudja, milyen kemikáliákat kevernek össze, hogy aztán gyógyszertárként értékesítsék? Akár meg is ölhetnek valakit a nevemben és ez szörnyű és elfogadhatatlan.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top