nlc.hu
Életmód

Tücsi kiborult a Párharcban

Párharc: Tücsi kiborult és kifordult az ajtón, amikor meglátta Gáspár Evelinéket

Evelin később díjazta Tücsi őszinteségét.

Újabb játékosok csatlakoztak a Párharcba Gáspár Evelin és párja, Attila személyében. A párt nem fogadták kitörő örömmel a többiek, sőt úgy érezték, Kulcsár Edináékon és Csokiékon kívül a játékosok úgy néztek rájuk, mint akiket egy vödör szarral öntöttek le

Tücsi és Sofi

Tücsi és Sofi

Csak fokozta a helyzetet, hogy Evelint és párját feljogosították rá, hogy bármelyik pár szobáját elfoglalhatják. Az első estét viszont Tücsinél és Sofinál töltötték, ahol ők meg is magyarázták, miért nem örültek nekik. 

„Eddig egész jól éreztük magunkat. Visszajöttünk nagy boldogan a játékról, hogy hat pár van, ünneplünk, erre megláttunk titeket. Ez nem a személyeteknek szól, de én kifordultam az ajtón, mert mondom, én ezt nem fogom feldolgozni – mondta Tücsi, majd férje is kiegészítette. – Végre vártuk, hogy három nap után lesz egy saját szobánk, és akkor itt tudtuk, hogy keresztülhúzták a számításainkat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top