Cameron Diaz elképesztően megszenvedett a Holiday egyik ikonikus jelenetéért

F. B. | 2024. Június 13.
Bár sokan imádják a 2006-ban megjelent Holiday című karácsonyi filmet, azt kevesen tudják, hogy a színésznő alaposan megszenvedett az egyik jelenetért.

Cameron Diaz hatalmas kulisszatitkot árult el a Holiday forgatásáról. A színésznő ugyanis elárulta, hogy az egyik jelenet felvétele miatt konkrétan egy hétig szenvedett. 

Fotó: Columbia Pictures

A film egyik jelenete azt ábrázolja ugyanis, hogy Diaz karaktere, Amanda, miközben a repülőtérre tart, rájön, hogy szerelmes Grahambe, akit Jude Law alakít. Mikor rájön, hogy mit érez a férfi iránt, megállítja a taxisofőrt, majd visszasiet a férfihoz. Bár ez egy elképesztően egyszerű jelenetsorozatnak a tűnik, a megvalósítása egyáltalán nem volt az, igazi kihívást okozott a színésznőnek. 

Ó, anyám, egy hét alatt kábé hét mérföldnyit futottam magassarkúban. Az egész jelenetet egy hétig tartott leforgatni. (…) [Amanda] nem az utca végén jött rá, hogy vissza kell mennie, már félúton volt a repülőtér felé. (…) Csak pár jelenetet használtak fel, de valójában legalább tízféle helyen forgattunk, különböző mezőkön rohantam végig.

„Egy kasmír Valentino kabát volt rajtam, kasmír felső, farmer és magassarkú csizma. (…) Mindegyik jelenetet messziről vették fel, én csak egy apró kis pont voltam, aki a távolban fut – és persze a zene ütemére kellett mozognom, tartanom kellett a tempót. (…) Szó szerint teljesen fitt lettem a hét végére.” – árulta el Diaz a forgatásról.

Via

Exit mobile version