Fantasztikus kreációkban pompáztak a szereplők a Bridgerton londoni premierjén

F. B. | 2024. Június 13.
Tegnap este tartották a Bridgerton újabb premierjét, amelyen szinte az egész szereplőgárda részt is vett, méghozzá nem akármilyen kreációkban!

Június 12.-én este tartották a Bridgerton harmadik évadának második felvonásának premierjét. Az eseményt a londoni Leicester Square-en tartották, a sorozat szereplői pedig egytől-egyig varázslatos és rafinált ruhakölteményekben érkeztek az eseményre. 

Fotó: Getty Images

Nagyon sokáig tűkön ültek a Bridgerton rajongók, ugyanis a sorozat harmadik évadára két évet kellett várniuk. Ráadásul, ha ez még nem lett volna elég érvágás a ˝díszes társaságnak˝, akkor az újabb évadot ketté is szedték. Az első felvonását május 16-án tette közzé a Netflix, a második felvonását pedig a mai napon, június 13-án láthatják majd a rajongók.

Kétségtelen, hogy rengeteg ember Bridgerton lázban ég az elmúlt időszakban. A Netflix belső rangsora szerint ugyanis a harmadik évad első fele 45,05 millió megtekintést ért el világszerte, ez pedig körülbelül 165,2 millió óra nézési idő! Ez a szám azonban biztos növekedni fog a második részre, ugyanis sokan inkább megvárták az új részeket is, hogy egybe tudják ledarálni az ikonikussá vált sorozatot. 

Betsy Beers ügyvezető producer a The Hollywood Reporternek árulta el, hogy mit gondol a szériáról: 

Bár ezt sosem lehet előre megmondani, de úgy érzem, az emberek csak egyre jobban és jobban fogják szeretni a Bridgertont. Van valami ebben a szezonban, ami az embereket megfogta és alig várták már, hogy lássák – ebben talán az is közrejátszik, hogy sokat kellett várni rá. De az új évad két főszereplője is hozzátesz ehhez, hiszen mindenki szereti őket és szurkolnak nekik.

Bár valószínű sokan nem tudták azonnal bekapcsolni reggel a Netflixet, hogy ledarálják a részeket – hiszen valamikor meg kell dolgozni az előfizetés pénzéért is -, így mutatunk pár képet, amivel csillapíthatjuk az éhségünket a társaság hogyléte iránt. A csapat ugyanis gyönyörű ruhákban tündökölt a premieren! 

GettyImages-2157357593

Nicola Coughlan igazi tündérként jelent meg a vörös szőnyegen. Ruhája tökéletesen kiemelte alakját. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157355038

Luke Newton egy vagány stílusú öltönyt húzott magára, amelyben egy igazi modern gentleman hatását keltette. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157355273

Claudia Jessie és Luke Thompson nagyszerűen mutattak egymás mellett, de mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy párt alkotnak, tudnia kell, hogy Luke a vló életben Philipa Featherington-nal, azaz Harriet Cains-szel alkot egy párt. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157357554

Simone Ashley egy rafinált szabású ruhában érkezett a premierre. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157354971

Hannah Dodd (akiről a napokban lehetett megtudni, hogy eredetileg Daphne karakterére jelentkezett) egy viktoriánus kort idéző ruhában állt a kamerák elé. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157355338

Ruth Gemmell a Bridgerton család színében tündökölt. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157354923

Adjoa Andoh egy alakját nagyszerűen kiemelő, misztikus ruhakölteményben jelent meg. Szettjét pedig tökéletesen kiegészítette a vagány kalapja is. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157357559

Golda Rosheuvel frizurája a sorozatbéli karaterét idézte. Ruhája csillogása pedig épp oly fennkölt hatást keltett, mint amilyen Charlotte királyné is. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157354604

Jessica Madsen a sok buggyos ujjú ruhaköltemény után, ezúttal egy jóval letisztultabb és szexibb darabot választott. Ezzel a ruhával már biztos nem lenne nehéz dolog számára a pártalálás! (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157355083

Florence Hunt ebben a bájos ruhában mutatta meg, hogy már nem az a kislány, akit pár évvel ezelőtt láthattunk az első évadban. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157355107

Will Tilston bár még csak 17 éves, úgy tűnik a stílusa már igazán egyedi. (Fotó: Getty Images)

GettyImages-2157354508

Sam Phillips épp oly bájos úriember hatását keltette, mint amilyen a karaktere is. (Fotó: Getty Images)

Via

Exit mobile version