Más sorrendben álltak ki az erkélye a királyi család tagjai, de ez mit jelent pontosan? A szakértő kielemezte

M. P. | 2024. Június 20.
Közel fél év után először jelent meg a nyilvánosság előtt a hercegné. A szakértő szerint ez egy nagyon fontos lépés volt a királyi családtól.

Az egész világot meglepte, ami III. Károly király születésnapi ünnepélyén történt. Ez volt ugyanis Katalin hercegné első nyilvános megjelenése hosszú idő után. 

Neil Mockford/GC Images)

Hiába a születésnai ünnepség, a világon minden szem Katalin hercegnére szegeződött szombaton. Meglepő, amit a királyi család szakértője leolvasott az imádott hercegné mozdulataiból.

„Az utolsó pillanatig nem tudtuk, hogy Katalin részt fog-e venni az eseményen, még a főpróbára sem ment el. A BBC-től próbáltam információt szerezni, de még ők sem tudták előre” – fogalmazott a Mokkában vendégeskedve Micski Marianna protokollszakértő. 

Közel fél év után először jelent meg a nyilvánosság előtt a hercegné. 

Jó döntés volt szerintem, hogy Katalin hercegné betegsége ellenére végül megjelent az eseményen. Néhány héttel ezelőtt bejelentették, hogy az év hátralévő részében nem fog nyilvános szereplést vállalni, emiatt pedig sok volt a spekuláció. Ezzel a lépéssel nem engedtek teret a pletykáknak arról, hogy milyen állapotban is lehet Katalin.

-mondta a szakértő.

Majd azt is hozzátette, hogy a britek teljesen tisztán látják Katalinban a II. Erzsébet királynő utódját.

„Mikor kiálltak az erkélyre, a sorrend is más volt: III. Károly király mellett eddig a jövendőbeli király, Vilmos állt, de most Katalint állították mellé. Ezzel is szimbolizálva a fontos pozícióját a családban és a családi egységet.” –Micski Marianna.

Kiderült az is, hogy a kékvérűek minden mozdulata előre el van tervezve, minden okkal történik úgy, ahogy annak történnie kell.
 
„A brit királyi család életében olyan, hogy spontaneitás, nincs. Természetes módon jelennek meg a nyilvánosság előtt, de egy mondat, egy gesztikuláció, egy mozdulat sem spontán. A brit és amerikai testbeszédszakértők kielemezték Katalint, és azt állapították meg, hogy szinte pont olyan volt, mint máskor.” – fogalmazott a szakértő.

Via

Exit mobile version