nlc.hu
Sztárok
Vicces utalást tett Katalin hercegné férje kopaszságára

Vicces utalást tett Katalin hercegné férje kopaszságára

Egy ausztráliai bemutatón járt a hercegi pár, amikor az eset történt, Katalin hercegné pedig viccelődni kezdett Vilmos herceggel.

Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg kifogástalanul és profin viselkednek minden eseményen, melyen megjelennek. Pontosan tudják, mi az a formális magatartás, melyet mindenki elvár a királyi család tagjaitól, de néha megmutatják igazán emberi arcukat is, éppen ezért imádják őket olyan sokan. Különösen azokat a jeleneteket élvezik a rajongók világszerte, amikor egy-egy pajkosabb tréfát engednek meg maguknak, ilyesmire pedig időről-időre viszonylag gyakran sor kerül.

Így volt ez Ausztráliában is, idézi fel most a Mirror, amikor látogatásuk harmadik napján egy alpaka nyírását nézték közösen. Ekkor a farmer, aki a bemutatót tartotta, megmutatta nekik az állat levágott szőrét, Katalin pedig Vilmos fejére mutatva nevetve így szólt férjéhez: „Neked erre itt nagyobb szükséged van, mint nekem”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top