Dobó Kata főszereplésével megkezdődött az RTL új napi sorozatának forgatása

M. P. | 2024. Június 21.
Újabb nagy dobással készül az RTL., amelynek Dobó Kata lesz a főszereplője. A sorozat forgatásáról és a megjelenésről a cikkben olvashatsz!

Elkezdődött Dobó Kata főszereplésével a Pokoli rokonoknak a forgatása „Pantallóson”. A széria showrunnere Hámori Barbara, aki több sikeres produkciót is jegyez.

Váratlan sikert hozott azonban A renitens című bűnügyi vígjátéksorozat, amely az RTL+-on február 23-án, dupla résszel, míg az anyacsatornán március 3-án debütált, és azóta az RTL egyik legnézettebb műsorává vált, ezzel bebizonyítva, hogy igenis életképes a műfaj Magyarországon.

Az RTL csütörtökön bejelentette, egy újabb nagy dobással készül. A médiavállalat vadonatúj napi sorozatot készít, melynek felvételei már elkezdődtek.

A Pokoli rokonok címet  kapta a sorozat, amelynek showrunnere Hámori Barbara lesz, aki olyan sikeres produkciókat jegyez, mint a Drága örökösök, a Keresztanyu, Az ugrás és a The Floor, de ezek mellett az 51 éves filmproducer nevéhez fűződik még A mi kis falunk, a Korhatáros szerelem, a 200 első randi és a Hotel Margaret is.

Már azt is tudni lehet, hogy a sorozat egyik főszerepét Dobó Kata alakítja majd, aki a Korhatáros szerelemben is dolgozott együtt Barbarával.

További részleteket még nem tudni a sem a forgatásról, sem a sorozatról.

Via

Exit mobile version