Így él ma Palcsó Brigitta, a Magyar Televízió egykori bemondónője

D. A. | 2024. Június 26.
1989-ben kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál, mint bemondónő, ma azonban már inkább a művészetek és a spiritualitás töltik ki az életét.

Palcsó Brigitta neve nem ismeretlen a televíziózás történetében. 1989-ben kezdett a Magyar Televíziónál dolgozni, mint bemondónő, Kudlik Júlia, Endrei Judit vagy Aczél Anna nyomdokaiba lépve, ám nem sokáig élvezhette a szerepkörrel járó feladatokat. A bemondónők szinte egyik pillanatról a másikra tűntek el a tévé képernyőjéről. Aki tudott, műsorvezetői szerepben találta magát – mint például Palcsó Brigitta is – mások egészen új karrier után néztek.

Brigitta a Szerencsekerék egyik műsorvezetője lett, később a Főtér című országjáró magazinnal forrt össze a neve. De azért ne felejtsük el, hogy Az árak és energia gazdasági műsorban, az Egészség ABC-ben és a Kulturális ajánlóban is kipróbálhatta magát – megcsillogtatva sokszínűségét.

Később az Echo tévéhez igazolt, illetve a Life csatornán spirituális műsort is vezetett – utóbbi nagyon közel áll hozzá, podcastet is készített a témában ÉletVezetés címmel.

Az 59 éves műsorvezető életét már nem a képernyő teszi ki, felolvasóesteket tart, és a spiritualitásnak is nagyobb teret enged. Galériánkban azt is megnézheted, hogyan fest most Palcsó Brigitta!

Palcsó Brigitta

Amikor megismertük. Elég volt ránézni, hogy az ember tudja, egy igazi energiabomba áll előtte. (Fotó: Fotocentral/x Archívum Meglepetés)

Palcsó Brigitta

A kamera mögött is jól kiismerte magát. (Fotó: Fotocentral/x Archívum Meglepetés)

Palcsó Brigitta és ifj. Knézy Jenő

Brigittának egy fia született, ifj. Knézy Jenőtől, Milán Márton. (Fotó: Fotocentral/x Archívum Meglepetés)

Palcsó Brigitta

Jól álltak neki a kvízműsorok is. (Fotó: Fotocentral/x Archívum Meglepetés)

Palcsó Brigitta

A Főtérrel az ország minden zugát bejárta. (Fotó: Fotocentral/Gálos Mihály Samu)

Palcsó Brigitta

Sághy Enikővel közös könyvet is megjelentetett A Teremtő önismeret címmel. (Fotó: Fotocentral/Ványi Ákos)

Palcsó Brigitta

Így fest mostanában Palcsó Brigitta. 2020-ban a Storynak így nyilatkozott: „Ha valaki jól érzi magát a bőrében, akkor ez kifelé is sugárzik, nem kell öregnek, ráncosnak és petyhüdtnek lenni ötven után. Hiszem, hogy gondolataink teremtenek bennünket, és önmagunk megismerése az egyik legfontosabb feladat az életünkben.”

Exit mobile version