nlc.hu
Sztárok

Palcsó Brigitta friss fotón

Friss fotón a kilencvenes évek népszerű műsorvezetője, Palcsó Brigitta

Kétszer volt férjnél, de most egyedül él Palcsó Brigitta.

Palcsó Brigitta a kilencvenes évek népszerű műsorvezetője most ünnepelte az 55. születésnapját. Épp olyan mosolygós és kedves, mint ahogyan emlékszünk rá a televízióból. Derűs arcán nyoma sincs az öregedésnek. Visszavette lánykori nevét, immár Zalatnai Brigittaként mutatkozik be – írja a legfrissebb Story magazin.

Palcsó Brigitta egykor…

Palcso Brigitta

Palcsó Brigitta, az MTV műsorvezetőjeként – Fotó: Smagpictures.com / Meglepetés x

 

Palcsó Brigitta

Fotó: Smagpictures.com / Meglepetés x

és most…

Palcsó Brigitta

Palcsó Brigitta jelenleg a Life TV-nek forgatja a Spirit című műsort, az Ozone TV-nek pedig a Jövőkép című műsort, Forrás: Story magazin

Kétszer volt férjnél, második párja ifjabb Knézy Jenő volt, akitől a gyermeke született. A húszéves Milán Amerikában tanul. Palcsó Brigitta szeretettel gondol vissza egykori kapcsolataira, de azt vallja, ha két ember eltérően változik, nem érdemes bennragadni az idejétmúlt szerelemben. „Mindkét párommal egyek voltunk, amíg szerelemben éltünk. A változást eleinte nehéz meglátni és elfogadni” – árulta el a műsorvezető, aki most egyedül él. „Az én utam e pillanatban magányos út” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Friss fotón a kilencvenes évek népszerű műsorvezetője, Palcsó Brigitta

Még több közkedvelt műsorvezető akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top