„A szívem ketté van törve” – sírva nyilatkozott Kozso

F.C. | 2024. Július 07.
Az énekes állítja, hátba támadták. Megbántva érzi magát, most kitálalt.

Újságcikkekből tudta meg Kozso, miket mondott róla a háta mögött a lánya és az exneje. Azzal vádolják, hogy évek óta nem törődik a családjával, nem tartja a kapcsolatot se a lányával, se az unokájával. Az énekes szerint mindez rágalom. 

“A szívem ketté van törve, mert a házunktól (…) egy utcával lentebb (…) ott van a luxusházuk. Miattam, hogy mellettünk legyenek. (…) Azért segített az édesapám velem együtt nekik, hogy a házuk szépen meglegyen, mert eddig velünk éltek. Tehát akármilyen furcsa, 2-3 évvel ezelőtt fél évig is velünk együtt éltek a házunkba bent. A férjével és a gyönyörű, fantasztikus kis lányukkal, a Miával. (…) És ehhez eljutottak odáig, hogy velem nem kommunikálnak? (…) A kedvesemmel próbáltuk hívni a lányomat, hogy na, mi van velük? Nem reagált, nem írt”fakadt ki a Tények Pluszban Kozso, akit lelkileg nagyon megvisel az ügy. Megbántva érzi magát, pontosan azért, mert egész életében a lányáért küzdött, hogy neki jó élete legyen.

“Elvittem a világon mindenhová. Amerikától Olaszországig. (…) Aztán a saját éttermünkben dolgozott, mert ő volt a főgóré. (…) Mindenben partner lennék, pedig közben mondom én nagyon sokat harcoltam” – árulta el Kozso, aki nem érti, hogy miért bánnak most így vele.

Mindezek ellenére bízik abban, hogy egyszer majd újra láthatja a lányát és az unokáját.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Exit mobile version