nlc.hu
Sztárok

Ennyit változott 13 év alatt Kozsó lánya

Ő Kozsó lánya, a 30 éves Amanda – erotikus regényével meghódította Amerikát

Utoljára 13 évvel ezelőtt láthattuk, akkor még fekete hajjal és tiniként. Azóta sokat változott a zenész szeme fénye.

Te vajon mikor villantasz már valamit? Ha már az apád és az anyád letettek valamit az asztalra” – ilyen és ehhez hasonló mondatokkal bombázták folyamatosan Kozsó és Kádár Mónika lányát, Kocsor Amandát (akit csak Mandy-nek hívnak a szülei), aki emiatt jó messzire menekült. Egészen a világ másik felére, hogy bebizonyíthassa: ő is tehetséges. Igaz, másban mint a szülei.

Így nézett ki Amanda 17 évesen:

Kocsor Amanda

Amanda itt még fekete hajjal – Forrás: TV2 / Aktív – videó

 

Kocsor Amanda

Amanda az édesapjával, Kozsóval – Forrás: TV2 / Aktív – videó

A most 30 éves Amanda meghódította Amerikát: saját könyvet írt, méghozzá egy erotikus regényt (Lovertime címmel), ami nagy népszerűségnek örvend a tengerentúlon. “Álmodtam, így indult az egész történet. Volt egy gyönyörű álmom, reggel felébredtem és leírtam. És onnantól írta magát az egész történet” – mesélte a Tények Pluszban Amanda, aki Amanda Ardens néven publikált.

Kocsor Amanda

Így néz most ki az immár 30 éves Kocsor Amanda – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Kozsó lánya elárulta, mindig is érezte a nyomást, hogy neki is teljesíteni kell, cukkolták is őt folyamatosan. “Éreztem, hogy nekem is meg kell mutatni magamat, hiszen művész szülök gyermeke csak művész lehet” – mondta Amanda, aki a zenész szüleivel ellentétben az írásban találta meg önmagát. Sőt szeretett volna egyedül érvényesülni a világban, nem pedig a híres szülei által. “Saját magam akartam elérni valamit. Ez sikerült is, mert teljesült a nagy álmom, amit szerettem volna. Az, hogy kiadták az első erotikus regényemet” – vallotta be Amanda, akinek a könyve hamarosan Magyarországon is elérhető lesz. A fiatal írónő pedig már a következő alkotásán dolgozik.

Édesanyja egyébként megdöbbent, hogy milyen tehetséges író a lánya. “Nagyon büszke voltam rá, főleg amikor Amerikában a menedzsere azt mondta, hogy ez a lány nemcsak szép, hanem baromi tehetséges is” – mondta Kádár Mónika.

Kocsor Amanda

Amanda az édesanyjával, az énekesnő Kádár Mónikával – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

De nemcsak Mónika, hanem a volt férje, Kozsó is tátott szájjal olvasta Amanda könyvét. Az énekes nagyon meglepődött azon, hogy író lett a lányából, nem pedig zenész.

Kiemelt kép forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Még több “akkor és most” az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top