nlc.hu
Sztárok

13 év után újra NOX-koncert

13 év után újra összeáll a NOX – ennyit változott az énekes, táncos Nagy Tomi

Fergeteges show-ra készül a 2009-ben feloszlott együttes.

Újra összeáll a NOX: november 27-én a Sportarénában egy hatalmas koncerttel lép újra a közönség elé Péter Szabó Szilvi és Nagy Tomi. A NOX két frontembere már gőzerővel készül a nagyszabású fellépésre.  

NOX

Péter Szabó Szilvi és Nagy Tomi, azaz a NOX – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Igazából ez, évek óta mindkettőnknek egy nagy bakancslistás történet. Nagyon sokat beszélgettünk arról az elmúlt években, hogyan lehetne, mint lehetne ezt, de valahogy a csillagzat, meg minden erre az évre állt össze. (…) Idén 20 éve álltunk először színpadra” – mesélte a Mokkában Péter Szabó Szilvia, aki az elmúlt években több tévéműsorban is szerepelt: láthattuk a  Nagy Duett 4. évadában Pachmann Péter duettpartnereként, valamint legutóbb a Sztárban Sztár 7. évadában.

NOX

A NOX együttes a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválon (balra: Nagy Tomi) – Fotó: Getty Images

A NOX másik frontembere, Nagy Tomi azonban jóval ritkábban tűnt fel az elmúlt 13 évben a médiában, most viszont a TV2 reggeli adásában újra láthattuk, és mondhatni, szinte alig változott a NOX utolsó színpadra lépése óta.

Évek óta beszélgettünk erről, hogy nekünk van egy múltunk, és azt a lécet még feljebb kell most raknunk, mert 13 éve nem voltunk színpadon, és nem szeretnénk, ha a közönség úgy menne haza, hogy azt mondja: Erre vártunk 13 évet?” – vallotta be a 47 éves énekes, táncos, aki elárulta: mióta kitudott, hogy újra összeállnak, csak pozitív visszajelzéseket kapnak.

Nagy Tomi akkor…

Nagy Tomi

Nagy Tamás az RTL Klub Reggeli című műsorában 2010. június 25-én – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

… és most

Nagy Tomi

Nagy Tomi a Mokkában 2022. május 6-án – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Olvass még a NOX-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top