nlc.hu
Sztárok

Péter Szabó Szilvi hálás, hogy Krasznai megműtötte

Péter Szabó Szilvia életmódot váltott, és láthatóan nagyon bejött neki

Hamarosan újabb műtétre lesz szüksége Péter Szabó Szilviának, aki egyáltalán nem fél a beavatkozástól, mert mint mondta, teljesen megbízik Krasznai doktorban.

A Reggeli vendége volt Péter Szabó Szilvia, aki nagyon készül már a koncertekre, és plusz energiával tölti fel ez az időszak. Mint mondja, arra készül, hogy a nyarat már végigtombolja a közönség velük. 

Péter Szabó Szilviát megműtötték

Péter Szabó Szilviát megműtötték

Kiderült a beszélgetésből, hogy még a járvány előtt volt egy visszérműtéte, amelynek az utolsó szakasza elmaradt a Covid miatt. 

„Még 2019-ben volt egy mélyvénás műtétem és egy felszíni vénás is, és kellett volna még egy ismétlő felszíni vénás műtét, ami elmaradt. Most bután hangzik, de tök jó tapasztalat volt. Egyrészt tündér volt az orvos, dr. Krasznai Attila műtött, ő Zsoltnak a testvére, érsebész, tündéri volt. (…) Végigbeszélgettük a műtétet, szólt a zene, néha éreztem, hogy ez most mélyebbre megy, kérdeztem olyankor tőle, hogy tényleg meg akar-e nyúzni (…) Jó, hogy túl vagyok rajta, mert nincs ez az elnehezedő láb érzés és esztétikailag sem mindegy (…) Pihenni nem tudtam akkor, mert a mélyvénás műtétem napján már koncert volt. Azt mondta a doki, hogy ha nem ugrálgatok, maximum sétálgatok, érezni fogom a határaimat, akkor nem lesz gond” – mesélt Szilvi a beavatkozásról. Most a visszatérésre összpontosítva az énekesnő elárulta, hogy elkezdett egy új diétát, vagyis az úgynevezett időszakos böjtre váltott (intermittent fasting, vagy IF diéta néven is ismert módszer), amit saját maga nem tart diétának, hanem egyfajta életmódnak, ennek pedig annyi a lényege, hogy mindennap 16 órán át pihenni hagyja a szervezetét, a maradék 8 órában pedig kiegyensúlyozottan eszik. Ahogy mondja, ő este nyolctól másnap délig tartja a „pihenőidőt”, és közte szokta beiktatni az étkezéseket. 

„Az én ‘ablakom’, úgy van, hogy este nyolckor megvacsorázok és másnap délig semmi. Amúgy sem szoktam reggelizni, nekem a reggeli olyan, hogy amikor az inzulinrezisztencia miatt kellett enni, akkor szenvedtem, hogy ezt most muszáj? Amúgy mindenhol azt olvastam, hogy az inzulinosoknak ez nagyon jó, mert 16 órát pihen a hasnyálmirigy.”

Sztárok és a diéta: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top