nlc.hu
Sztárok

Mi lett vele: Csifó Dorina

Mi lett vele: nem találod ki, mivel foglalkozik a Barátok közt egykori üdvöskéje, Csifó Dorina

Csifó Dorina gyerekszínészből lett a Barátok közt cserfes, kamasz színésznője. Meglepődsz, mivel foglalkozik manapság a 34 éves édesanya.

Csifó Dorina Mirtill 1988. december 30-án született Budapesten. 1992-ben kezdett járni Koltai Judit színitanodájába, öt évvel később kiválasztották az Annie című musicalbe. A nyomorultakban Cosette, később pedig Gavroche szerepét játszotta. A nagyközönség a Barátok köztből ismerte meg, ahol Temesvári Noémi szerepét alakította.

Csifó Dorina szíve végül visszahúzott a színházhoz, így négy év után búcsút mondott a Barátok köztnek. Karaktere, Noémi szerepét ezután egy másik színésznő vette át, míg ő meglovagolta a tinisztárként szerzett népszerűséget, és a színpadi munkák mellett énekesnőként is kipróbálta magát, megalapította a CS.I.F.O. rockzenekart.

Csifó Dorina akkor és most

Csifó Dorina 2005-ben (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

2011 szeptemberében férjhez ment, kisfiuk, Vince 2012 októberében jött világra, de a pár néhány év múlva, 2015-ben érvénytelenítette házasságát, miután Dorinát elhagyta a férje.

„Igen, Viktor elköltözött. Azt mondta, már nem volt boldog így, én meg semmit nem tudtam tenni ez ellen. Amikor az embernek egyéves gyereke van, emellett pedig rendben kell tartania a lakást és a férjét is el kell látnia, akkor valahogy a nő léte háttérbe szorul. Ez történt velem is, de azt gondoltam, ez nem lehet gond. Sajnos nem így lett, egyre többet veszekedtünk, egyre több volt közöttünk a gond. Annak érdekében, hogy ne fajuljon gyűlölködésig a kapcsolatunk, úgy döntöttünk, hogy Viktor elköltözik” – mondta a szakításról Dorina, aki nehéz helyzetbe került egyedülálló anyaként.

Mi lett vele: Csifó Dorina

Csifó Dorina 2013-ban (Fotó: Romanitz Gábor/smagpix)

„Édesanyám, ahol és ahogyan csak tud, segít, de nem támaszkodhatok rá folyton. Az elmúlt időszakban megtanultam apa és anya is lenni egy személyben, ahogyan rengeteg anyuka kénytelen létezni Magyarországon. Vince pedig sohasem szenvedett hiányt semmiben” – nyilatkozta korábban Dorina

A 34 éves, fiatal édesanya manapság leginkább a szinkronizálásnak szenteli mindennapjait. A szakma kulisszatitkaiba az Instagram-oldalán avatja be követőit. Sok mesefigurának kölcsönzi a hangját: ő szólaltatta meg például a Disney Aranyhaját, vagy a Zootropolis – Állati nagy balhé nyusziját is. 

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top