Sztárok

Babát vár Csifó Dorina

Októberre várja első gyermekét Csifó Dorina. A 24 éves, egykori Barátok közt szereplő lány azt hitte, nem ehet gyermeke.

Babát vár a Barátok közt volt sztárjaA Barátok közt cserfes Noémijeként ismerhettük meg, Csifó Dorina azonban felnőtt: szeptemberben férjhez ment, októberre pedig babát vár. “Ott álltam a fürdőszobában a teszttel, amelyen annyira halványan jelent meg a pozitív eredményt jelentő két csík, hogy inkább lefotóztam, és elküldtem a nővéremnek: szerinte is azt jelenti-e, hogy terhes vagyok?” – mesélte a Blikknek Dorina, aki egyelőre még nem hagyta abba a munkát, és szinkronizál. “A párom ott segít, ahol tud. Képes akár hajnalban elmenni nekem olyan ételért, amit kívánok, mert most épp abban az időszakban vagyok, hogy csak az nem kell, ami a hűtőben van. Viktor mostanában mindenkinek mesél egy sztorit, amely, azt hiszem, megmagyarázza, miért ő lett a gyermekem édesapja. Egy héttel azelőtt, hogy összejöttünk, születésnapja volt, és én egy pár fiúbabacipőt ajándékoztam neki, jelezve azt, velem csak akkor kezdjen, ha komoly kapcsolatot akar. Azt hiszem, már akkor éreztem, ő lesz az igazi” – mondta Dorina, aki már 2009-ben is szeretett volna babát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top