„Szépen lassan minden a helyére kerül” – esküvője részleteibe engedett betekintést Sydney van den Bosch

F. B. | 2024. Július 09.
Varázslatos részleteket osztott meg saját közösségi oldalán közelgő esküvőjéről a TV2 sztárja, aki hamarosan kimondja a boldogító igent szerelmének.

Sydney van den Bosch és párja már hónapok óta, mint menyasszony és vőlegény élik a mindennapjaikat, és az esküvőjük is hamarosan napirendre kerül. Bár az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen kellett keresztülmennie a TV2 Szerencselányának, úgy tűnik, van miért boldognak is lennie, ugyanis már az esküvőjük dátumát is kitűzték már, amelyre nagyban folynak a szervezések. Ebbe engedett most egy betekintést saját Instagram-oldalán keresztül. 

Sydney van den Bosch (Fotó: Trenka Attila / Fotocentral)

Sydney van den Bosch öt év után bontotta fel házasságát Egerszegi Tamással, azonban februárban újabb jó hírt közölt, miszerint rátalált a szerelem, és új párja, megkérte a kezét. A szíve választottja, Kaszás Benjamin, aki Balin tette fel a nagy kérdést az egykori szépségkirálynőnek.

„Balin nyaraltunk, Beni velem ellentétben rendkívül sportcentrikus. Rengeteget túráztunk, gyönyörű természeti kincsek, vízesések, vulkánok vettek minket körbe. Az egyik alkalommal kitaláltuk, hogy felmászunk az egyik vulkán tetejére. Hajnali háromkor vágtunk neki, végigküzdöttem az utat, nagyon elfáradtam, egy ponton próbáltam volna Benit rábeszélni, hogy forduljunk vissza. Ő végig csak azt hajtogatta: „csak a szíved vigyen tovább.” Akkor még nem értettem, miért mondogatta ezt, alig kaptam levegőt, annyira fáradt voltam. És akkor felértünk a vulkán tetejére, a gyönyörű napfelkelte tárult elénk, varázslatos volt, ahogy ott a világ tetején hirtelen megkérdezte tőlem, leélném-e vele az életemet. Soha nem fogom elfelejteni ezt a pillanatot! Ott akkor megpecsételődött köztünk valami, ami mostanra még erősebben összetart minket” – mesélte még akkor a menyasszony.

A pár láthatóan már alig várja a nagy napot, mi sem mutatja ezt jobban, mint az a rövid videó, amelyet közösségi oldalán osztott meg és azt mutatja meg benne, hogy milyen út vezetett számára a házasságig. A videóban apró kincseket is felfedezhetünk, a párjával közös élményeik mellett Sydney például megmutatta a mesés cipellőit és jegygyűrűiket is. A videót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Exit mobile version