nlc.hu
Sztárok
Vészesen közeleg Sydney van den Bosch esküvője

Vészesen közeleg Sydney van den Bosch esküvője, megvan a nagy nap dátuma

Sydney van den Bosch kitűzte esküvőjének dátumát, a nagy örömhír kapcsán pedig boldogan mesélt leendő férjével való kapcsolatáról is.

Sydney van den Bosch és párja már hónapok óta, mint menyasszony és vőlegény élik a mindennapjaikat, és az esküvőjük is hamarosan napirendre kerül – írta meg a hot! magazin. Bár az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen kellett keresztülmennie a TV2 Szerencselányának és még koránt sincs az út végén, úgy tűnik van miért boldognak is lennie, ugyanis már az esküvőjük dátumát is kitűzték már.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch (Fotó: Trenka Attila)

A pár, akinek az utazás az egyik közös szenvedélye a lapnak elárulta, hogy imádják Spanyolországot, ahova Sydney-t rokoni szálak is fűzik. 

Nagyon hasonlítunk egymásra kívülről-belülről. Az elején gyorsan közel hozott minket egymáshoz az, hogy ennyire hasonló az érdeklődési körünk, és a legtöbb kérdésben ugyanúgy gondolkodunk. Többször is előfordult, hogy a kapcsolatunk kezdetekor megkérdezték tőlünk a barátok, hogy testvérek vagyunk-e, hiszen ugyanolyan kék a szemünk, és a vonásaink is hasonlóak. Úgy érzem, megtaláltam a másik felem

– fejtette ki a modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top