Dolhai Attila legnagyobb lánya is a művészi pályát választotta

M. P. | 2024. Július 11.
Apja-lánya, vagyis Dolhai Attila és Dolhai Luca. A legidősebb testvér édesapja nyomdokaiba lépne. Nemrég koncertet is adtak együtt a művészek.

Édesapja nyomdokaiba lépett Dolhai Attila legnagyobb lánya, Luca. Kiderült az is, hogy ez nem csak a színészi pályát jelenti, ugyanis az Operettszínház sztárja és lánya, már egy ideje együtt is koncerteznek.

(Fotó: Olajos Piroska / fotocentral.hu)

De vajon mit szól Dolhai Attila ahhoz, hogy lánya is a színészi hivatást választotta? 

Háromévnyi alapképzés után, júniusban diplomakoncertet adott Dolhai Attila nagyobbik lánya, Luca. A Zeneakadémia Solti-termében tartották a rendezvényt,  ahol a magánénekes szakos hallgató mindenkit elkápráztatott.

„Nemcsak a család, de más jelenlévők is hosszan tapsoltak, mi pedig a feleségemmel, Vivivel egszerre sírtunk és nevettünk a büszkeségtől” – nyilatkozta Dolhai Attila a Storynak.

Luca tanulmányai azonban itt nem értek véget, ugyanis szeretné megcsinálni a mesterképzést is. Luca elárulta azt is, hogy milyen Dolhai Attila lányaként felnőni:

„Apukám egy nagyon szerethető ember, amit, azt gondolom, az emberek éreznek, így negatív hozadékát nem tapasztaltam az eddigi karrierem során a Dolhai névnek. Éppen ezért szívesen énekelek vele, hiszen ez mind a kettőnk számára egy bónusz.(…) Anyukám és apukám nekem együtt példakép. A házasságuk számomra bizonyosság, hogy lehet szépen és kiegyensúlyozottan élni egy művészi karrier mellett is” – mondta Luca.

Dolhai Attila azt is elárulta, hogy lányos apukaként gyakran mondta azt korábban, hogy amikor udvarlók jönnek majd, azt nem biztos, hogy könnyen fogadja majd. Kiderült, ez változott az évek alatt, hiszen udvaró van, de azt, hogy kinek, vagy kiknek, azt nem árulta el a színész.

 

A teljes interjút a Story magazinban olvashatjátok.

 

Story Magazin

Exit mobile version