nlc.hu
Sztárok

Lányával együtt énekel új, egyedi szövegezésű dalában Dolhai Attila

Lányával együtt énekel új dalában Dolhai Attila

A színész új, saját dalának szövege igazán egyedi módon jött létre.

Megjelent Dolhai Attila új, saját dala, aminek szövege egyedi módon született. A Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes művész a hétfő reggeli Mokkában árulta el, hogy rajongói és lánya ihlették legújabb szerzeményét. 

“Volt egy klub -“Dolhai Klubnak” hívjuk egymás között-, ahol jól sikerült az este és a rajongóknak szól. Gyakorlatilag kértem őket, mert vittünk oda egy ládát, hogy aki a klub végén úgy gondolja, hogy bármit üzenne nekem az beleírhat bármit és ebből majd születik egy dal. Gondoltam ez legyen egy játék közöttünk. Úgy gondoltam, hogy ez egy tök jó dolog, mert lesz egy közös dalunk, ami még jobban össze tud minket kovácsolni…˝ – árulta el Istenes Lászlónak és Iszak Eszternek a művész. 

Dolhai Attila / Fotó: TV2

Dolhai Attila / Fotó: TV2

Nem akármilyen üzenetek érkeztek

A színész elárulta, hogy bár rendkívül kreatív és kedves üzeneteket kapott a rajongóktól, voltak olyanok is, akik rendesen feladták nekik a leckét a dalszerzésben. Ugyanis a szép gondolatok mellett kihívásokkal teli szavak is felkerültek ezekre a cetlikre, mint például az: adjunktus vagy a ribizlilekvár. Attila azonban ügyesen vette ezeket a kihívásokat is és végül sikerült egyfajta vezérvonalat találnia ezeknek a random gondolatoknak, így végül egy igazán játékos dal született. 

Gyakorlatilag egyfajta kirakós játék volt a szavakat egymás mögé tenni, valamiféle tartalmat összerakni. És végső soron megszületett a dalnak a tartalma is, hogy valójában ez egy olyan kapocs az előadó és a közönsége között, ami lelki társsá tesz bennünket.

Lánya is közreműködött 

Attila elárulta, hogy amikor megszületett a dal, eleinte nem is gondolt arra, hogy a lánya is benne legyen. Végül azonban úgy hozta a sors, hogy ő is csatlakozott édesapjához, ugyanis lánya vokálozott benne. 

Luca gyorsan fölénekelte a vokál részt, és azt az utolsó pillanatban tettük hozzá még a klipforgatás előtt. Miközben forgattuk a klipet, akkor hirtelen ott állt mellettem a lányom és azt énekelte, hogy ˝te vagy a lelki társ˝, és ezzel egy másik értelmet is kapott a dal…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top