nlc.hu
Sztárok

Dolhai Attila a lányával énekelt

Dolhai Attila a lányával énekelt a pápai szentmise előtt

Dolhai Attila nem csak hírnöke volt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak, hanem lányával együtt énekelt is a pápa érkezése előtt a Hősök terén.

Dolhai Attila június elején feküdt kés alá, két hétig egy szót sem szólhatott, teljes némaságra volt ítélve. A Budapesti Operettszínház sztárját meg kellett műteni, mert egy polip keletkezett a hangszálán és ez akadályozta az éneklésben. Szerencsére azóta meggyógyult, így a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus önkéntes hírnökeként fel tudott lépni a pápai szentmise előtt, méghozzá a lányával együtt énekelt – élményeiről a Mokkában mesélt.

„A Kossuth téren énekeltünk két dalt Luca lányommal. Nagyon izgultunk, izzadt a tenyerünk. Már a próbák is nagyon jól sikerültek, nagyon nagy öröm volt, de nagy felelősség is. (…) Megkérdeztem Lucát, hogy van-e kedve hozzá, egyből rávágta, hogy persze, nagyon nyitott volt” – mesélte a műsorban Dolhai Attila.

Angyali hangon énekelt Dolhai Luca:

dolhai luca

Dolhai Luca (Fotó: TV2)

Ilyen volt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top