Bochkor Gábor volt Győzike tanúja? Sztárpárok, akik több esküvőt tartottak

V.B.T. | 2024. Július 14.
Több olyan magyar sztárpár is van, akik többször álltak oltár elé.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina egy év különlét után pár hónapja úgy döntöttek, hogy újra megpróbálják együtt, most pedig már boldogabbak, mint valaha. A kapcsolatukat egy egyházi esküvővel pecsételték meg, amelyről a BEST magazinnak meséltek először.

Fotó: BEST

„Már itt van nekünk a hit, ami mindenen átsegít minket” – magyarázta a templomi esküvő miértjét az egykori kézilabdázó. „Nem véletlen, hogy az elmúlt három évben végül egyikünk sem adta be a válókeresetet, ami egyébként már kész volt. Isten nem engedte. A szerelem múlandó, de ami minket összeköt, az nem. Szóval Szabival nem szerelem, ez már annál sokkal több” – mondta Kucsera Gábor.

A magyar celebvilágban több olyan sztárpár is van, akik már többször is összeházasodtak, őket szedtük össze következő összeállításunkban.

Rubint Réka és Schobert Norbi

A fitneszpár tagjai már ötször álltak oltár elé, mindig egymással. Legutóbb két évvel ezelőtt, a 20 éves évfordulójukon szerveztek esküvőt, méghozzá egy csodás helyen, hatalmas vendégsereggel. 

„21 éve követsz vakon, mint én Téged. 20 éves házassági fogadalom megerősítés. Köszönök Neked mindent! Az életemet, a gyerekeimet, a céljaimat, a kitartást, a hitet” – írta akkor egy, az eseményről készült videó mellé Schobert Norbi.

Gáspár Győző és Bea

A házaspár talán rekordernek számít, ami a házasságkötéseket illeti, hiszen már kilencszer álltak oltár elé. A kapcsolatuk azonban tele van hullámvölgyekkel, erről legutóbb egy éve, éppen a házasság hetének alkalmából beszéltek.

Fotó: Fábián Olga

„A tér úgy működött, hogy hétfőn 14:45-kor összevesztünk. Én összecsomagoltam a ruhámat, elköszöntem, hogy elköltözöm. 16:00-ára visszamentem, és mintha nem történt volna semmi. De hát egymásnak küldözgettünk az SMS-t, hogy vége, most akkor ne találkozzunk egy hétig. Ez történt. Visszamentem, mondom figyelj már, nincs kedved menni? Éhes vagyok, meghívlak valamelyik étterembe. Mintha nem történt volna semmi, összevesztünk valami hülyeségen, és ez a mi titkunk. Hogy veszekedünk, hogy nem is” – árulta el Gáspár Bea.

Horváth Tamás és Péterfi Andi

A Sztárboxban is ringbe lépő énekes kétszer vette el élete szerelmét. A 12 éve vannak együtt Péterfi Andival, először hét éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, majd két évvel ezelőtt megerősítették a frigyet. 

„Másodszor is igen” – írta az erről szóló posztjához Horváth Tamás.

„Néha azt érzem, hogy nagy sötétségben vagyok, és amikor reggel felkelek, akkor olyan ő nekem, mint egy lámpás. Amikor mi összejöttünk, tényleg onnan indultunk, hogy én raktam ki neki reggelente 2000 forintot, hogy legyen kajára pénze. De ő, amikor bejött egy munka, és kapott valamennyi pénzt, elment, vett egy biciklit, és másnapra megint nem volt egy forintja sem, de tudta, hogy majd én adok neki enni. Az ő nagy álmai viszont visznek engem is előre” – mondta házasságáról az énekes.

Exit mobile version