nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi és Rubint Réka újból kimondták egymásnak az igent

Schobert Norbi és Rubint Réka újból kimondták egymásnak az igent

Schobert Norbi és Rubint Réka úgy tűnik, hogy ismét megerősítették a házassági fogadalmukat.
Rubint Réka Schobert Norbi

A fitneszguru képeket posztolt a rendkívüli eseményről, amelyen Schobert Lara és Schobert Norbi Jr. énekeltek szüleiknek, Rubint Réka hófehér ruhában, fátyollal a fején vonult Schobert elé.

Schobert annyit írt posztjához:

„21 éve követsz vakon, mint én Téged. 20 éves házassági fogadalom megerősítés. Köszönök Neked mindent! Az életemet, a gyerekeimet, a céljaimat, a kitartást, a hitet!”

Schoberték már több mint 20 éve vannak együtt, és ez az ötödik „esküvőjük”, Réka és Norbi először 2002. szeptember 5-én mondta ki a boldogító igent az Európa Hajón. Akkor viszont nem sikerült minden a terv szerint, a vendégsereg ugyanis korán lelépett, ezért második alkalommal Réka egy meglepetésesküvővel lepte meg a férjét, 2010-ben, amikor a harmadik gyermekével volt várandós.

Korábban pedig arról beszélt Réka, hogy mi a titka a kapcsolatuknak:

„Norbi nagyon tud működni egy kapcsolatban. Nagyon örülök annak, hogy nagyon leegyszerűsítve, de hogy hallgat rám. Ha úgy érzem, hogy valamin változtatni kéne, például a gyereknevelésben maximálisan meghagyja nekem a döntést, és mindenben segít. Ha el kell dönteni, hogy erre menjünk vagy arra, akkor abszolút jön velem. Ez annyira jó szerintem. Viszont amikor meg ő tanácsol valamit, akkor részemről is van egy elfogadás, egy bizalom, hogy oké, akkor ez a jó irány” – részletezte a fitneszlady.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top