Cuki képet osztott meg Katalin hercegné: így szurkolt Sarolta és Lajos az angol csapatnak

M. P. | 2024. Július 15.
Katalin hercegné megmutatta, milyen egyedi mezekben szurkoltak otthon a gyerekek az angoloknak. Vajon miért ezeket a mezszámokat kapták a gyerekek?

Egyedi focimezekben drukkoltak az angol csapatnak a legkisebbek, vagyis Sarolta és Lajos. Az Eb-döntőről Katalin posztolt, mégpedig egy igazán kedves fotóval, amin látható, hogy Sarolta és Lajos herceg az angol válogatott mezeiben ültek a tévé előtt: Sarolta a 9-es, Lajos a 6-os számmal.

Fotó: Getty Images

A mezszámok egyébként két dolgot is jelképezhetnek: a gyerekek életkorát, ugyanis Sarolta 9 éves, míg Lajos 6 éves. És sokan azt gondolják, ez egyfajta megemlékezés is II. Erzsébet királynőről, aki 96 éves korban hunyt el.

A posztban ez a szöveg állt:

Anglia , a csapatmunka, a kitartás és az elszántság mindannyiunkat, fiatalokat és idősebbeket egyaránt inspirált. Gratulálunk Spanyolországnak. W & C

De nem ez volt az egyetlen egy poszt a királyi család Instagram-oldalán. A walesi herceg szívhez szóló Instagram-történetben üzent az angol válogatottnak, miután 2-1-es vereséget szenvedtek Spanyolországtól a 2024-es Eb döntőjében. Vilmos herceg és fia, György herceg Berlinben nézték meg a meccset, amelynek végén nem ők örülhettek. Vilmos herceg a hivatalos közösségi oldalain így üzent az angol csapatnak:

„Ezúttal ennek egyszerűen nem így kellett volna lennie. Még mindig nagyon büszkék vagyunk rátok. Hajrá, Anglia. W.”
 
– fogalmazott az Instagram-történetben a herceg.

 

Exit mobile version