Sokan kételkednek Tápai Szabináék „felmelegített” kapcsolatának a sikerében

F.C. | 2024. Július 16.
A sztárpár úszik a boldogságban, mégis vannak kételkedők.

Hiába a békülés, a boldogság, sokak nem hisznek abban, hogy hosszútávú lesz Tápai Szabina és Kucsera Gábor boldogsága. Pedig a sztárpár 10 év után nemrég újra össze is házasodott, a kapcsolatukat akarták megerősíteni az újrakezdés után. Mint a Bors írja, Tápaiék több követője is kételkedik a “felmelegített” házasság sikerében. Sokan azon a véleményen vannak, hogy nem fog örökké tartani a sztárpár régi-új házassága, azzal magyarázva, hogy hiába a boldogság, a békülés, előbb-utóbb jön egy újabb probléma, ami miatt ismét elválnak útjaik, vagy esetleg jön egy harmadik személy, aki miatt a házaspár valamelyik fele félrekacsint.

Akadnak azért olyanok is, akik szurkolnak Tápai Szabina és Kucsera Gábor boldogságának, mondván jó látni, hogy helyrehozták, megmentették a házasságukat, és példát lehet róluk venni.

A sztárpár amúgy 2 évig élt külön, ám a válásra nem került sor. Megmentették a házasságukat, és pár hónapja újra férjként és feleségként élnek együtt. Ezt pecsételték meg nemrég egy keresztény szertartással. Azt is elárulták, most már arra is nagyon figyelnek, hogy ne csak szülőként tekintsenek egymásra.

Kiemelt fotó forrása: Beköltözve Hajdú Péterhez / YouTube

Exit mobile version