Törőcsik Franciska így vélekedik az anyaságról: „Van, akinek összejön, van, akinek nem”

M. P. | 2024. Július 17.
Törőcsik FRanciska ritkán beszél a magánéletéről és most is csak szűkszavúan válaszolt. De azt azért elárulta, hogy mi a véleménye az anyaságról.

Ritkán beszél a magánéletéről a fiatal színésznő, és Törőcsik Franciska a Palikék Világa by Manna Három igazság podcastjában is próbálta védeni a magánéletét, ám annyit azért elárult, hogyan tekint a családalapítás kérdésére.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Azt gondolom, hogy én, ha ez megadatik nekem, akkor nagyon jó anya leszek, mert – nehogy ez legyen a főcím – a cicáimmal is nagyon jól bánok, és nagyon büszke vagyok rá. Nyilván ez csak az elő-elő-előszobája egy gyereknek. De azt gondolom, hogy egy nagyon nagy dolog, ha ez az embernek megadatik, hogy lehet egy gyereke. És nyilván egy rohadt nehéz meló, és tele van kihívásokkal. Nyilván azt is elfogadom, ha, mondjuk, nem úgy alakul, de ha ez megadatik, akkor azt hiszem, nagyon fogom értékelni. Ez az önismeretnek egy újabb állomása. Bizonyos szempontból önző dolog gyereket vállalni, ha belegondolunk”– mondta a színésznő. Dombovári Vanda ehhez a gondolathoz viszont hozzáfűzte, hogy mindezek utána viszont a legnagyobb önzetlenséget követeli meg.

Ezzel Franciska is egyetértett:

Ez így van. Nyilván mindenki így vág neki, és van akinek összejön, van akinek nem. Az is benne van a pakliban, hogy ez egy nagy-nagy felelősség, aminek minden lehetséges kimenetelét vizsgálni kell, amikor az ember meghoz egy ilyen döntést. Pont azért, mert azt gondolom, hogy ez egy nagy felelősség, ezért akkor, amikor eljön az a pillanat, akkor tudatosan kell azt mondani, hogy ezt vállalom.” – nyilatkozta.

Via

Exit mobile version