nlc.hu
TV-sztárok

Törőcsik Franciska megújult külsővel jelent meg

Törőcsik Franciskának levágták a haját, így néz ki most

Egyelőre barátkozik az új frizurájával. 

Törőcsik Franciska hazánk egyik legsikeresebb színész-énekesnője, aki a színpadi és filmes munkák mellett igyekszik a közösségi oldalakon is aktív lenni. Az Instagramon észrevettük, hogy megvált a hosszú tincseitől. A Blikknek azt is elárulta, hogy miért. „Készül a Demjén-film, nemrég leforgattuk a történet jelen idejét, amelyben eredetileg az volt a terv, hogy parókám lesz. Végül azonban a készítők úgy döntöttek, az eredeti hajamat használjuk, de levágják. Emlékszem, ahogy leültem a székbe és elkezdték vágni, aztán még egy kicsit, még egy kicsit, végül a forgatás napján is egy kicsit. Ennyi maradt” – nyilatkozta a Hazatalálsz sztárja.

„A hosszát nagyon élvezem, a frufrut nem annyira, azt tervezem visszanöveszteni. Ezzel többet kell foglalkozni, mint egy hosszúval, hogy minden egyes alkalommal úgy álljon, ahogy szeretném” – vallotta be Törőcsik Franciska. 

Megvan a véleménye a közösségi médiáról

A színésznő korábban a Joy magazin interjújában beszélt az online jelenlét nehézségeiről, sőt, azt is elárulta, hogyan reagál egy-egy negatív beszólásra.

„A legutolsó bántó kritikát beszíveztem. Megnéztem az illető profilképét, és elképzeltem, vajon milyen élete lehet, hogy ez teszi boldoggá, tehát empátiával kezeltem a helyzetet. Sokszor már nevetni is tudok egy-egy hozzászóláson. Nem tudom, hogy jutottam ide, mert régebben hetekig tudott bántani egy-egy kritika, talán az évek és az önismeret segít, meg az, hogy alapvetően nem keresem ezeket, mert akik keres, az talál. Összességében viszont komoly probléma a kommentkultúra, ezt sokan érezzük. Az oldalaimhoz egyébként jelenleg csak ritkán lehet hozzászólni, ez nem a bántó, hanem inkább a pozitív hozzászólások miatt van. Ha valaki veszi a fáradtságot, hogy írjon valami kedveset, nem szeretem válasz nélkül hagyni, viszont az időbeosztásom erre kényszerítene. Inkább jöjjenek el a beszélgetni vágyók egy közönségtalálkozóra, ott bármeddig szívesen beszélgetek velük szemtől szemben, megadva a módját” – mesélte a híresség.

Törőcsik Franciska

Törőcsik Franciska (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top