nlc.hu
Aktuális

Törőcsik Franciska véleménye

Törőcsik Franciska elárulta, mi a véleménye a hazai színészekről

A színésznő szerint nem éri meg rosszban lenni a színészkollégáival.

Törőcsik Franciska mindig is a maximalizmusra törekedett. Bár mindent megtesz a siker érdekében, hosszú utat járt be, mire megtanulta, hogyan legyen rugalmas.

Törőcsik Franciska

Törőcsik Franciska (Fotó: Trenka Attila)

„Kemény munkával kellett megtanulnom rugalmasnak lenni, de már úgy élem az életemet, hogy nem lepődök meg szinte semmin. Nem igazán tudok tervezni, ez néha frusztráló, de látom a szépségét is. Az irányításhoz való ragaszkodás nálam mindig tart, amíg ezzel nem bántok meg másokat” – nyilatkozta a színésznő, aki szerint fontos, hogy a szakmán belül kedvesen álljanak egymáshoz az emberek.

„Nem kifizetődő fújni egymásra. Az is lehet, hogy mivel én így állok hozzá, ezt is vonzom be, de tény, hogy manapság van egy tök jó tendencia, miszerint nem éri meg rosszfejnek lenni. Körülöttem nincsenek nagy rivalizálások, ennek ma nincs kultúrája. Kicsi ez az ország, nem engedi meg senkinek, hogy nagyon elszálljon, földön tart minket a környezet” – mondta a Nők Lapjának adott interjújában a híresség, aki belájkolja a legbántóbb kommentet is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top