nlc.hu
Sztárok

Törőcsik Franciska és a kommentek

Törőcsik Franciska belájkolja a legbántóbb kommentet is

A színésznő egyszer szívesen találkozna azokkal, akik online bántják.

Törőcsik Franciska hazánk egyik legsikeresebb színész-énekesnője, aki a színpadi és filmes munkák mellett igyekszik a közösségi oldalakon is aktív lenni. A Joy magazin interjújában őszintén beszélt az online jelenlét nehézségeiről, sőt, azt is elárulta, hogyan reagál egy-egy negatív beszólásra.

Törőcsik Franciska

Törőcsik Franciska (Fotó: Trenka Attila)

„A legutolsó bántó kritikát beszíveztem. Megnéztem az illető pofilképét, és elképzeltem, vajon milyen élete lehet, hogy ez teszi boldoggá, tehát empátiával kezeltem a helyzetet. Sokszor már nevetni is tudok egy-egy hozzászóláson. Nem tudom, hogy jutottam ide, mert régebben hetekig tudott bántani egy-egy kritika, talán az évek és az önismeret segít, meg az, hogy alapvetően nem keresem ezeket, mert akik keres, az talál. Összeségében viszont komoly probléma a komment-kultúra, ezt sokan érezzük. Az oldalaimhoz egyébként jelenleg csak ritkán lehet hozzászólni, ez nem a bántó, hanem inkább a pozitív hozzászólások miatt van. Ha valaki veszi a fáradtságot, hogy írjon valami kedveset, nem szeretem válasz nélkül hagyni, viszont az időbeosztásom erre kényszerítene. Inkább jöjjenek el a beszélgetni vágyók egy közönségtalálkozóra, ott bármeddig szívesen beszélgetek velük szemtől szemben, megadva a módját” – nyilatkozta a korábban meztelen címlapot bevállaló Törőcsik Franciska.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top