nlc.hu
Sztárok

A Dominógyilkosság sztárjai a próbán

Dobó Kata csak úgy ragyogott a színpadon – itt vannak az első képek Szente Vajk új krimijéből

Ma mutatják be a Játékszínben az új magyar krimit, a Dominógyilkosságban többek között Dobó Kata, Szerednyey Béla, Náray Erika is a színpadra lép.

Szente Vajk nem csak írta, hanem rendezi is a Játékszín új krimijét, a Dominógyilkosságot, amely egy vitorláshajón játszódik. A hétvége története nyolc fontos külügyminisztériumi embert köt össze. 

A Dominógyilkosságban nyolc sztár lép színpadra

A Dominógyilkosságban nyolc sztár lép színpadra (Fotó: Trenka Attila/Profimedia)

„Galambos Attilával elkezdtünk hosszasan azon gondolkodni, hogy mi az a tökéletes bűntény, amit Agatha Christie még nem írt meg, mert ezt is el kell mondani, hogy nagyon nehéz olyan ötletet találni a krimiirodalomban, ami nincsen még felhasználva. Ezért azt mondtuk, ne is ezen kezdjünk el gondolkodni, hanem próbáljunk megalkotni egy saját történetet, és ebben a saját történetben azokat a gondolatokat megfogalmazni, amiket mi egy krimi kapcsán szeretnénk kimondani” – mesélte Vajk, aki beépítette a klasszikus krimikre jellemző fordulatot, hogy senki sem az, akinek látszik. 

A fotóspróbán készült felvételeken a darab szereplő 

Megnézem
Összes kép (10)

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top