nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi új klipje sztárszereplőkkel

Tóth Andi új klipjében Kamarás Iván és Törőcsik Franciska is szerepel

Tóth Andi szuper klippel készül, hamarosan megjelenik az új dal.

Szombaton kiderült, hogy Tóth Andi nem csak az éneklésben, de a táncban is roppant tehetséges. Az énekesnő olyan produkciót mutatott be Andrei Mangrával, hogy percekig állva tapsolt utána a stúdió, megszólalni sem tudtak a zsűritagok. Andi most 1000 fokon ég, nemsokára kijönnek az újabb dalai, az első éppen egy szuper klippel, amiben Kamarás Iván és Törőcsik Franciska is szerepelnek.

Október elsején jön a Kímélj című dalom. Ezek a remek színészek fogják az egekbe emelni a videoklip minőségét, a csodddálatos játékaikkal. Eddigi legjobb munkám ez a produkció. Már most nagyon büszke vagyok rá

– írja közösségi oldalán a Dancing with the Stars sztártáncosa, aki a műsor után a táncról is nyilatkozott. „Sokan mondják azt, hogy Andreijel megjátsszuk magunkat, hogy ilyen jóban vagyunk, pedig a köztünk lévő szikra teljesen őszinte. Két hónapja szinte minden időnket együtt töltjük, több van köztünk, mint munkakapcsolat. Egy pár vagyunk, a szónak abban az értelmében, hogy erős kötelék, barátság alakult ki közöttünk. A fegyelmet, amit láttak a nézők rajtam, neki köszönhetem” – részletezte a Borsnak a Sztárban sztár 2. helyezettje.

Klippremierek az nlc-n:

tóth andi kamarás iván törőcsik franciska

Tóth Andi a videoklipje szereplőivel (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top