nlc.hu
Sztárok
Törőcsik Franciska meztelenül a címlapon

Törőcsik Franciska a meztelen címlapjáról: “Segített megszabadulni a gátlásaimtól”

Korábbi külföldi lapszámokat is megnézett, mielőtt igent mondott Törőcsik Franciska a meztelen címlapra. Most erről mesélt.

Decens ruhában jelent meg a Reggeli stúdiójában a fiatal színészgeneráció egyik elismert tehetsége, Törőcsik Franciska, aki ezzel is ellensúlyozni kívánta az elmúlt napokban róla megjelent képeket. 

Törőcsik Franciska meztelenre vetkőzött az ELLE magazinnak

Törőcsik Franciska meztelenre vetkőzött az ELLE magazinnak

Mint mesélte, a felkérés után kicsit utána is nézett annak, mire vállalkozik, megnézte a külföldi magazinokat, hogyan oldották meg a hasonló címlapokat és csak akkor mondott igent, amikor biztos volt benne: csakis ízléses meztelen képek jelennek majd meg róla. 

“A fotózáson jól éreztem magam, meglepően jól. (…) Tulajdonképpen lehet, hogy rossz pályára tévedtem” – viccelődött a színésznő, aki hálás volt a stáb diszkréciójáért és figyelmességéért. Mind az 5-6 ember azon volt, hogy Franciska ne érezze magát kellemetlenül. Mint mondta, neki a színpadon amúgy furcsa érzés vetkőzni, annyi néző előtt, filmekben már jobban el tudja fogadni, ha a szerep megkívánja a vetkőzést. 

“Valamiért évszázadok, évezredek óta tabusítva van a meztelenség, egy ilyen szégyentelen dolognak van beállítva, hogy meztelennek nem illik lenni, dekoltázst el kell takarni. (…) Azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell összefüggjön az, hogy valaki meztelen azzal, hogy megéli a szexualitását, az által, hogy meztelen.”

A meztelen fotózás egyfajta üzenet volt Franciska a tizenéves önmagának, aki még nem annyira fogadta el a testét, szívesebben nézett volna ki máshogy. 

“Szerintem ezzel minden tini így van, hogy meg kell küzdeni ezekkel és sajnos minden nő így van ezzel. Ezért fontos, hogy képviseljük, amik vagyunk.”

Törőcsik Franciska amúgy egy lengébb ruhában is rosszul tudja érezni magát, és örül, hogy most megszabadult a gátlásai egy részétől: 

Törőcsik Franciska keresi a kihívásokat: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top