Sztárok

Törőcsik Franciska drasztikus lépésre szánta el magát

Elmondása szerint egyre kevesebb húst eszik, mivel ellentmondásosnak érzi, hogy húst fogyasszon, miközben rajong az állatokért.

Nemcsak a munkájáról, hanem az ételekről is szenvedéllyel tud mesélni Törőcsik Franciska. A csinos színésznő szerencsés alkat, szinte bármit ehet, alakján nem látszik meg. Pedig van, aminek nem tud ellenállni. „Nagyon szeretem a sushit és az édességeket. Az utóbbiból nincs olyan, aminek ellen tudnék állni. Nagyon édesszájú vagyok. A kedvenceim a japán desszertek. Éltem kint, így volt szerencsém végigkóstolni őket. Nagyon ízlenek, nem túl édesek, rizstejjel, rizsliszttel készülnek, ezeket szeretem a legjobban” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban a színésznő, aki van, amire nemet mond az utóbbi időben.

Egy ideje szemezem a vegán életmóddal, most próbálgatom, hogy mennyire működik. Azért vágtam bele, mert rossz érzéssel tölt el, hogy állatokat eszem. Elkezdtem csökkenteni a dózist, ennyi húsra nincs is szükségünk szerintem” – árulta el a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek a színésznő, akinek döntése mögött lelki okok állnak.

„Nagyon szeretem az állatokat, kikapcsolnak, feltöltenek, de ez a szelektálás, hogy melyiket esszük meg és melyiket nem, nagyon furcsa. A kutyát nem esszük meg, mert háziállat, de a többi állatot igen? Bennem ez egy furcsa ellentmondást okoz, ezért inkább próbálom mellőzni a húsfogyasztást” – mondta Törőcsik Franciska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top