nlc.hu
Sztárok

Januárban indul a Hazatalálsz

Nézz be a vadonatúj TV2-es műsor, a Hazatalálsz kulisszái mögé!

Így készülnek a sztárok, hogy szórakoztassanak minket.

Január 23-án tűzi képernyőre a Hazatalálsz első epizódját a TV2, ami egy új, napi sorozat szerelemről, családról, megváltásról. Egy történet, mely hisz a valódi emberi értékekben. Fókuszában egy számkivetett férfi áll, aki a társadalom és az élete mélypontján mégis hőssé tud válni, köszönhetően egyenes jellemének, akaratának, igazságérzetének és az őt átjáró feltétel nélküli szerelemnek.

Íme pár fotó, melyek a forgatáson készültek. 

Lékai-Kiss Ramóna Trixi, azaz Pártos Beatrix szerepébe bújt.

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna, Trixi (Fotó: TV2)

Raja a hű bajtársa és szeretője, akit a nevelőintézetben ismert meg. Kapcsolatuk a kölcsönös érdek mentén szerveződik, melyben mellékesen jelen van a szexualitás, legalábbis a felszínen. Trixi valójában szerelmes a fiúba, ezért nehezen viseli, amikor Raja összejön Virággal. Trixi gyönyörű, de veszélyes, lobbanékony természete kiszámíthatatlanná teszi. 

Törőcsik Franciska, alias Kvári Virág. 

Törőcsik Franciska

Törőcsik Franciska, Virág (Fotó: TV2)

Gyönyörű nő, titokzatos kisugárzással, aki tudtán kívül nagy hatással van a férfiakra. Gyerekkori álma, hogy gyermekpszichológus legyen, de félbe kellett hagynia az egyetemet, és hazaköltözött édesanyja betegsége miatt. Jelenleg fejlesztő tornát tanít a helyi iskolában. Rajmunddal jár azóta, hogy visszatért a kisvárosba. 

Hajmási Dávid, azaz Vitéz Tamás és Mátyássy Kála, aki amúgy Mátyássy Bence filmrendező kislánya. 

Hajmási Dávid, azaz Vitéz Tamás és Mátyássy Kála

Hajmási Dávid, Vitéz Tamás és Mátyássy Kála (Fotó: Tv2)

Brigi öccse, Mesi édesapja, Edit istápoltja. Önfejű, kitartó, a végletekig igazságkereső alkat. Ex-zsaru, akit történetünk elején függesztenek fel nyomozói állásából, így kerül vissza kislányával együtt gyerekkora helyszínére, Farkasligetre, ahol nővére, Brigi lakik. Feleségétől, Katától egy ideje külön élnek. 

Kárász Zénó, azaz Kövári Tibor és Nagy-Kálózy Eszter, mint Kővári Janka

Kárász Zénó, Nagy-Kálózy Eszter

Kárász Zénó, Nagy-Kálózy Eszter (Fotó: TV2)

Tibor Virág és Márkó apja, Rajmund könyvelője. Megtört ember, aki ápolni kénytelen beteg feleségét. Állandóan feszült, hiszen tudja, hogy Raja üzletei nem éppen legálisak. Ugyanakkor zsákutcában érzi magát, hiszen hitelek is nyomasztják. Nem áll messze az idegösszeomlástól, szorongását titokban néha alkohollal enyhíti. 

Janka Tibor felesége, Virág és Márkó anyja. Visszafogott szépség, smink nélkül, egyszerű ruhákban jár, a haját praktikusan hordja. Kedves, halkszavú, de morálisan szilárd teremtés, a helyi általános iskolában volt tanítónő egészen addig, amíg a memóriája el nem kezdett romlani. Az állapota fokozatosan rosszabbra fordult, és pár éve egy ritka demencia tüneteit mutató neurológiai betegséget diagnosztizáltak nála. Állapota változó. 

Tóth Andi Urbán Orsi szerepében. 

Tóth Andi Urbán Orsi

Tóth Andi azaz, Urbán Orsi (Fotó: Tv2)

Nina húga, akit nővére eltűnése hoz a városba. Csinos, dörzsölt és elszánt fiatal nő, ugyanakkor az aggodalom óvatossá teszi. Kénytelen maszkot viselni, holott vágyik érzelmei őszinte kimutatására. Egyedül érzi magát egy ellenséges világban, ezért nagy szüksége van arra, hogy valaki megértse. Énekesnő szeretne lenni, de eddig nem jutott túl messzire az álmai megvalósításához. 

Jaskó Bálint, Farkas Rajmundkét és Törőcsik Franciska, Virág.

Jaskó Bálint és Törőcsik Franciska

Jaskó Bálint és Törőcsik Franciska (Fotó: TV2)

Az elbűvölő passzív-agresszív, aki minden helyzetből kivágja magát. Gyermekotthonban nevelkedett, megtanulta, hogy csak magára számíthat. Egocentrikus és arrogáns, akit éles esze, valamit csillapíthatatlan birtoklási vágya tesz még veszélyesebbé. 

Esztergályos Cecília, Takács Ibolyka és sorozatbeli unokája, Cserdi Zsolt, azaz Takács Balázs. 

Esztergályos Cecília és Cserdi Zsolt

Esztergályos Cecília és Cserdi Zsolt (Fotó: TV2)

Balázs nagymamája, Laci bá felesége, fodrász, Brigi az ő szalonjában dolgozik. Tudománya megmaradt a 80-90-es évek festés-dauerolás vonalán. Vendégköre szűk, de lojális. Ibolyka ex-láncdohányos, nagyszájú, ítélkező, parancsolgató és sértődékeny, de ha megkapargatjuk a felszínt, kiderül, hogy tud empatikus, bölcs és jó fej is lenni. Barátnői egész nap a szárító búrák alatt ülnek, vitriolosan megvitatják az épp aktuális pletykákat. Ibolyka mindenkit ismer a városban, fő véleményvezér, mindent el tud intézni. Bárkivel beszél, mindenre van egy története, ami az egyik rokonának az ismerősének a rokonával már megtörtént. 

Bazsi, Bali, Ibolyka és Laci bá unokája, akit édesanyja kiskorúként szült meg, így csecsemőkorától a nagyszülők viselték gondját. Balázs félénk, visszafogott fiú volt, és férfiként is az maradt, szerelőként viszont egyáltalán nem tehetséges. Balázs saját lakásra spórol, ezért lakik még mindig nagyszüleivel. Brigibe évek óta szerelmes, de csak most jut el odáig, hogy tevőlegesen is fellépjen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top