nlc.hu
Sztárok
Kárász Zénó magánélete

„Nincs már igényem az ismerkedésre” – egyedül él a Família Kft. egykori sztárja, Kárász Zénó

Magánéletéről vallott az ikonikus sorozat Szép Ádámja.

Jó ideje egyedül él Kárász Zénó. Már évekkel ezelőtt véget ért a házassága, a 15 éves fia életének azonban szerves része, igyekszik minél több időt vele tölteni. “Hála istennek nagyon jó viszonyban vagyunk a volt párommal, és ez a gyereknek is jó. Akkor találkozunk, amikor akarunk. Már az elején eldöntöttem, hogy nem akarok csak hétvégi apuka lenni, és ezt azóta is tartom”mesélte a Blikknek az 54 éves színész.

Kárász Zénó

Kárász Zénó a Hazatalálsz című sorozatban – Fotó: Sajtószoba

A Família Kft. egykori sztárja – aki jelenleg a Hazatalálsz című sorozatban játszik – kétlaki életet él: hol a Szeged melletti kisfaluban, Gyálaréten tartózkodik a házában, hol pedig a pesti lakásában tölt pár napot. Édesanyja, testvére és fia miatt ugyanis hetente utazik a fővárosba.

Ami a magánéletét illeti, elárulta a bulvárlapnak, hogy egyedül él, de egyáltalán nem magányos. “Nincs már igényem az ismerkedésre, jó most így” – tette hozzá.

Kárász Zénó egyébként eredetileg teljesen más pályát képzelt el magának, egykori szerelme által került közelebb a színészethez: “Nekem mindenem volt a sport, vízilabdáztam a Vasasban, az edzőm szerint tehetséges voltam. Még az is megfordult a fejemben, hogy az olimpiáig meg sem állok. Aztán a híres szentesi középiskolában megfertőződtem a színészettel. Bár nem a legendás drámatagozatos osztályba jártam, de gyakran megfordultam ott, mert nagyon jó csajok jártak oda. Aztán az akkori barátnőmmel bekerültem az egyik színdarabba, ott és akkor végérvényesen eldőlt a sorsom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top