nlc.hu
TV-sztárok

Így él most Kárász Zénó

Így él most a Família Kft. legendás sztárja, Kárász Zénó

A színész azt is elárulta, eredetileg teljesen más pályára készült.

Valószínűleg az országban senkinek nem ismeretlen a híres sorozat, a Família Kft., azon belül is a Szép család Szép Ádámja, Kárász Zénó. A színész most a Best Podcastben mesélt arról, hogy eredetileg teljesen más pályát képzelt el magának és egykori szerelme által került közelebb a színészethez. 

Kárász Zénó

Fotó: Birtron Szabolcs

Nekem mindenem volt a sport, vízilabdáztam a Vasasban, az edzőm szerint tehetséges voltam. Még az is megfordult a fejemben, hogy az olimpiáig meg sem állok. Aztán a híres szentesi középiskolában megfertőződtem a színészettel. Bár nem a legendás drámatagozatos osztályba jártam, de gyakran megfordultam ott, mert nagyon jó csajok jártak oda. Aztán az akkori barátnőmmel bekerültem az egyik színdarabba, ott és akkor végérvényesen eldőlt a sorsom

 – mesélte a színész, majd hozzátette, édesapja nem örült neki, hogy a sport helyett a színészetet választotta.

Zénó jó pár éve már a Szegedi Nemzeti Színház tagja, ahol rendkívül jól érzi magát.

„Évi három bemutatóm van, nagyszerű szerepeket játszhatok. Azt gondolom, vidéki színésznek lenni jó dolog. Már csak azért is, mert én egyébként is vidéki srác voltam, és a lelkem mélyén az is maradtam. Szeged mellett egy pici faluban, Gyálaréten lakom, ott vettem egy kis házat. Hogy milyen jó itt élni, csak egy példa. A zöldséges mindig kiteszi egy ládában az áruját, padlizsánt, cukkinit, és ráírja filctollal, mi mennyibe kerül. Becsületkassza van, mindenki oda teszi be a pénzt. Hol találok még egy ilyen falut, közösséget, zöldségest? – tette fel a költői kérdést, majd kitért 15 éves fiára, aki nyomdokaiba lépve tehetséges vízilabdázó lett. – Buda ötéves volt, amikor elváltak útjaink az édesanyjával, de a barátság, az összetartozás már csak a fiunk érdekében is megmaradt. Az én álmom az volt, hogy a vízilabdával kijussak az olimpiára, de engem elrabolt a színészet. Buda nálam sokkal elszántabb, szerintem tehetségesebb is. Fantasztikus edzője van, ő olimpiai bajnok lesz.”

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top