nlc.hu
Sztárok

Megmutatta kamaszfiát Kárász Zénó

Először szerepelt együtt képernyőn a kamaszfiával a Família Kft. sztárja, Kárász Zénó

Megmutatta Budát a TV2 új sorozatában is játszó színész.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! legutóbbi adásában a Família Kft. Szép Ádámja is szerepelt a kamaszfiával. Kárász Zénó először mutatta meg képernyőn a 14 éves Budát. Az 53 éves színész – aki most visszatért a tévésorozatok világához, mivel a TV2 új szériájában, a Hazatalálsz című sorozatban játszik – bevallotta Ördög Nóra műsorában, hogy élete legnagyobb csodájának élte meg Buda megszületését. Egy megrendítő történetet is elmesélt a kisfia világra jöveteléről.

Kárász Zénó,

Kárász Zénó, a Família Kft. egykori sztárja – Forrás: TV2 / Vigyázat, gyerekkel vagyok! – videó

„A világ legcsodálatosabb dolga történt velem, amikor Buda megszületett. Beengedtek a szülésre, és én csak néztem és üvöltve bőgtem. Be kellett tenni inkubátorba, benyúltam az ujjammal és abban a pillanatban megfogta a kezem. A világ csodája volt” – árulta el Kárász Zénó, akiről a fia is meghatóan vallott.

„Nekem apa a legjobb barátom, azért, mert jó vele beszélgetni, meg szoktunk játszani, sokszor Honfoglalót. Nagyon megbízom benne és mindent megbeszélek vele. Ha szomorú vagyok, sokszor megölel és vicceket szokott mondani” – mesélte édesapjáról Buda.

Kárász Buda

Kárász Zénó kisfia, Buda – Forrás: TV2 / Vigyázat, gyerekkel vagyok! – videó

Kárász Zénó és kisfia bebizonyították a műsorban, hogy milyen jól ismerik egymást:

„Kőbányán lakik a mamájával. Elváltunk ugyan, de nagyon jó a viszony, és akkor lehetek a gyerekemmel, amikor csak ráérek. (…) Kiváló vízilabdázó” – árulta el a fiáról Kárász Zénó a Hot! magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top