nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi reagált

Tóth Andi reagált a pletykákra, miszerint kiakasztotta a TV2 stábját

Van, amiért nem vállalja a felelősséget. Elmondta, hogy miért.

A hot! magazin szerint nem ment minden zökkenőmentesen a TV2 Hazatalálsz című sorozatának forgatásán. Mint írják, Tóth Andi többször is az utolsó pillanatban mondta le a forgatást, a menedzser útján, betegségre hivatkozva, veszélyeztetve a produkciót.

Tóth Andi

Fotó: Instagram

Olyan is megtörtént, hogy az íróknak egy éjszaka alatt kellett újraírniuk a forgatókönyvet, hogy a másnapi forgatási nap ne maradjon el teljes mértékben Andi miatt. Néhány stábtagot annyira megviselt a szituáció, az énekesnő okozta létbizonytalanság, hogy elsírták magukat – áll a cikkben, ami szerint már az is felmerült, hogy mást keresnek a szerepére. 

Tóth Andi 24 óráig elérhető Instagram-történetében reagált a magazin vádjaira. 

Az, hogy legalább négyszer lemondtam a forgatási napokat, már ott vérzik, hogy összesen három forgatási napom volt végig – kezdte a történetét Andi, aki hozzátette, a sorozatot más gyártóval készíti a TV2, akikkel neki nulla jó tapasztalata van. Mint mondja, sok gyártóval dolgozott már együtt, soha senki nem panaszkodott miatta, ők az elsők, akik a rosszhírét próbálják kelteni. – Olyan még soha nem történt, hogy én utolsó pillanatban lemondjak egy időpontot… Olyan történt, hogy az első forgatási napom simán zajlott, a másodikon már volt dolgom, amikor jelezték, hogy aznap forgatnék, jeleztem, hogy nem. Ők ilyenkor nem azt csinálják, hogy szólnak a stábnak, hogy a két hét múlva forgatott jelenet nem tud megvalósulni, mert Andi nem ér rá, hanem várnak előtte való napig, majd rám kenik a szart. Az, hogy ha emiatt nekik ebből kár keletkezett, nem tudom vállalni a felelősséget.

Andi hozzátette, nem érdekli, ha rosszhírét akarják kelteni, mert ehhez már hozzászokott az elmúlt években. A végén leszögezte, ő is és a menedzsere is próbált a gyártóval szót érteni, de sajnos nem jártak sikerrel, hanem fenyegetőzés volt a válasz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top