nlc.hu
Sztárok

Ekkor lesz látható a Hazatalálsz! második évada

Kiderült, mikor folytatódik a Hazatalálsz

Második évadával jelentkezik a TV2 népszerű napi sorozata.

Tavaly januárban debütált a TV2 napi sorozata, a Hazatalálsz. A formátum eredetije Horvátországban íródott, amit a magyar nézők ízlésének megfelelően adaptáltak a forgatókönyvírók. A második évad történetszála ugyanazon a napon kezdődik, mint amelyiken az első befejeződött: Mesi szülinapján, ahová váratlanul betoppan Tamás felesége, Kata. Érkezése alapjaiban rengeti meg Virág és Tamás kapcsolatát. 

Új szereplők is érkeznek

A sorozat szereplőgárdájához csatlakozik Gerlóczy alezredesként Stohl András, Balogh hadnagy édesanyjaként Hegyi Barbara, míg a Katát zsaroló pitiáner bűnözőt Köles Ferenc kelti életre. A széria március 18-tól minden hétköznap este látható lesz a TV2 képernyőjén. A sorozat készítői az első évad kapcsán egyébként elárulták, hogy különösen nagy hangsúlyt fektettek a színészek kiválasztásába. Több hónapos castingfolyamat során állt össze az a színészgárda, akik megformálják Farkasliget lakóit. Fontos volt, hogy lehetőséget adjanak fiataloknak és így egy új színész generáció tehetségeit tudják bemutatni szélesebb közönségnek.

Hazatalálsz

Hazatalálsz fotó (TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top