Az egészségvédelem és a maszkviselés szószólója lett Ben Affleck és Jennifer Garner lánya

M. P. | 2024. Július 18.
Violet Affleck, Ben Affleck és Jennifer Garner lánya, elkötelezett a maszkviselés mellett, és személyes tapasztalatai alapján hangsúlyozza az egészségvédelem fontosságát.

Miért visel Violet Affleck mindig maszkot? – teszik fel a kérdést sokan. Nos, ezúttal kiderült, hogy több áll a dolog hátterében, mint hinnénk.

Fotó: Getty Images

2020-ban szokatlan látvány volt az utcákon a maszkban közlekedő emberek sokasága, amikor a COVID-19 világjárvány hirtelen terjedni kezdett. Azóta eltelt négy év, és bár a korábban átélt hosszú karanténidőszak mára távoli emlékké vált, a maszkviselés gyakran még mindig aktuális marad bizonyos helyzetekben.

Az egyik, aki a figyelem középpontjába került a maszkviselés kapcsán, Violet Affleck, Ben Affleck és Jennifer Garner lánya. Violet a téli időszakban gyakran látható maszkban, és bár sokan kíváncsiskodtak miatta, nemrégiben maga oszlatta el a találgatásokat.

Kiderült, hogy 2019-ben súlyos szövődményes betegséget kapott, amely után tapasztalhatta meg, hogy a gyógyszerek határai is elérhetők lehetnek. Ezért számára a maszk nem csupán a COVID-19 megelőzésének fontos eszköze, hanem más betegségekkel szemben is védelmet nyújt. Violet elkötelezett abban, hogy felhívja a figyelmet a maszkviselés fontosságára, különösen olyan helyeken, ahol a fertőzések könnyen terjedhetnek, mint például kórházak, börtönök és állami épületek. Emellett hangsúlyozza, hogy a maszk hordása nemcsak a saját, hanem mások egészségének védelmét is szolgálja, és ennek szellemében jár el, amikor például nyilvános helyeken is viseli.

Via

Exit mobile version