Bereczki Zoltánnak ez a házassága nagyon más, mint az előző

F.C. | 2024. Július 18.
Tudatosan nem teszi kirakatba a magánéletét.

Bereczki Zoltán házassága Bata Évával egészen más alapokon nyugszik, mint az előző. Második feleségével a színész-énekes sokkal jobban óvják a magánéletüket, mint ahogy azt Bereczki korábban tette. Jól látszik a tudatosság a részéről, hogy a Bata Évával való házasságában mindent más alapokra helyezett, mint az előzőben; kezdve azzal, hogy megvette első saját otthonát, valamint azzal is, hogy már nem hajt annyira, jóval kevesebb munkát vállal a 3 évvel ezelőtt született kislánya miatt – írja a legfrissebb Story magazin.

Nem közösködik a munkába Bata Éva és Bereczki Zoltán – Fotó: (b): Sajtóklub // (j:) Sajtószoba

A művész házaspár 2019-ben a Central Színházban bemutatott Nemek és igenek című darabnak a próbáján szeretett egymásba. Ám ennek ellenére csak nagyon ritkán álltak közösen a média rendelkezésére, inkább külön-külön szerepeltek, és közös fotó is alig lelhető fel róluk az interneten. És úgy tűnik, rajongóik a jövőben sem láthatják őket közösen, mivel nem szeretnének együtt színpadra állni.

Ez azért is különleges – jegyzi meg a sztármagazin -, mert Bereczki Zoltán az első feleségével, Szinetár Dórával gyakorlatilag folyamatosan együtt állt a reflektorfényben: az Operettszínház színpadán számtalan darabban szerepeltek közösen, emellett duettkoncertjükkel járt az országot. Ám akkor balul sült el a színész-énekes számára az, hogy nagyon kifelé élt a házasságában, a szakmai sikerek pedig elfedték a valóságot a problémákról.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Exit mobile version