Rossz higiéniája miatt gúnyolták Brad Pittet, aki korábban napokig nem zuhanyzott

M. P. | 2024. Július 18.
Brad Pittnél állítólag előfordult, hogy napokig nem zuhanyzott. Viszont most, hogy fiatal barátnője van, már jobban odafigyel a higiéniájára.

Brad Pitt korábban nem fordított nagy figyelmet személyes higiéniájára, erről az egykori lakótársa, Jason Priestley is tanúskodott egy interjújában.

Fotó: Getty Images

Brad Pittet évekig csúfolták állítólagos rossz higiéniája miatt, beleértve a komoly bőrproblémákat is, de a források szerint teljesen rendbe tette magát, köszönhetően Ines de Ramonnak, és azóta úgy illatozik, mint egy rózsa.

Amikor a ’80-as években együtt laktak, előfordult, hogy napokig nem zuhanyzott. Az Oscar-díjas színész életében azonban komoly fordulatot hozott fiatal barátnője, Ines de Ramon megjelenése. Egy közeli forrás elmondta az InTouch Weekly-nek, hogy Ines hatására Brad jelentősen fejlődött ezen a területen. Korábban nem adott sokat a külsőségekre, sőt, saját tisztaságára sem, még dezodort sem használt. Azóta azonban Ines hatására alaposan megváltozott. Brad, aki régen semmilyen extra kényeztetést nem igényelt, most már rendszeresen részt vesz közös programjaikon, például a jógázáson, és szívesen látogat el velük egy jó fürdőbe, ahol masszázst és arckezeléseket kapnak. Ines rávette, hogy jobban odafigyeljen a megjelenésére és a bőrápolásra is, amit mindenki megkönnyebbülésére el is fogadott.

Via

Exit mobile version