nlc.hu
Sztárok
Brad Pitt korábban napokig nem zuhanyzott

Rossz higiéniája miatt gúnyolták Brad Pittet, aki korábban napokig nem zuhanyzott

Brad Pittnél állítólag előfordult, hogy napokig nem zuhanyzott. Viszont most, hogy fiatal barátnője van, már jobban odafigyel a higiéniájára.

Brad Pitt korábban nem fordított nagy figyelmet személyes higiéniájára, erről az egykori lakótársa, Jason Priestley is tanúskodott egy interjújában.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Brad Pittet évekig csúfolták állítólagos rossz higiéniája miatt, beleértve a komoly bőrproblémákat is, de a források szerint teljesen rendbe tette magát, köszönhetően Ines de Ramonnak, és azóta úgy illatozik, mint egy rózsa.

Amikor a ’80-as években együtt laktak, előfordult, hogy napokig nem zuhanyzott. Az Oscar-díjas színész életében azonban komoly fordulatot hozott fiatal barátnője, Ines de Ramon megjelenése. Egy közeli forrás elmondta az InTouch Weekly-nek, hogy Ines hatására Brad jelentősen fejlődött ezen a területen. Korábban nem adott sokat a külsőségekre, sőt, saját tisztaságára sem, még dezodort sem használt. Azóta azonban Ines hatására alaposan megváltozott. Brad, aki régen semmilyen extra kényeztetést nem igényelt, most már rendszeresen részt vesz közös programjaikon, például a jógázáson, és szívesen látogat el velük egy jó fürdőbe, ahol masszázst és arckezeléseket kapnak. Ines rávette, hogy jobban odafigyeljen a megjelenésére és a bőrápolásra is, amit mindenki megkönnyebbülésére el is fogadott.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top